USB-väggladdare för mobiltelefoner

Andersson Wall Charger USB 1A White

  Art.nr: 218512
  • Total output: 1 A (5 W)
  • 1x USB-A
  • Perfekt för bl.a. mobiler och GPS
  • Litet och kompakt utförande
  • CE-märkt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Wall Charger är en lite och kompakt väggladdare med ett USB-A-uttag för att ladda mobiltelefoner, powerbanks, hörlurar, kameror, bärbara spelkonsoler och andra typer av mindre USB-enheter, det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. Väggladdaren har en maximal strömstyrka på 1 A. USB-kabel medföljer inte.

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

218512 Andersson Andersson Wall Charger USB 1A White 1A wall charger Andersson Wall Charger är en lite och kompakt väggladdare med ett USB-A-uttag för att ladda mobiltelefoner, powerbanks, hörlurar, kameror, bärbara spelkonsoler och andra typer av mindre USB-enheter, det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. Väggladdaren har en maximal strömstyrka på 1 A. USB-kabel medföljer inte. CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Väggladdare 3 2 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Väggladdare