Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson Wall Charger är en liten och kompetent USB-väggladdare med styrka på 2,4 A. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 12 W. Använd laddaren för laddning av USB-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler m.m. USB-kabel medföljer inte.

Andersson Wall Charger

Strömstyrka på 2,4 A

Väggladdaren har en strömstyrka på 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor. 

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Specifikationer

  • Output: 2.4 A (12W)
  • Dimensioner: 35 x 20 x 75 mm
Andersson Andersson Wall charger USB 1x2.4A UPS-219 Andersson Wall Charger är en liten och kompetent USB-väggladdare med styrka på 2,4 A. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 12 W. Använd laddaren för laddning av USB-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler m.m. USB-kabel medföljer inte. Strömstyrka på 2,4 A Väggladdaren har en strömstyrka på 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor.  CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Specifikationer Output: 2.4 A (12W)Dimensioner: 35 x 20 x 75 mm Väggladdare 5 3 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Väggladdare