Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv USB-väggladdare i metallfärg

Andersson Wall Charger USB 2.4A Grey

  Art.nr: 218786
  • Total output 2,4 A (12 W)
  • 1x USB-A
  • Effektiv laddning av surfplattor, mobiler mm
  • Snygg och kompakt i metallfärg
  • CE-märkt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson Wall Charger är en kompakt USB-väggladdare som passar utmärkt till exempelvis smartphones och surfplattor, men fungerar givetvis lika bra till andra USB-enheter. Laddaren har en styrka på 2,4 A, vilket ger dig snabb och effektiv laddning. Den har dessutom både en snygg och kompakt design, vilket gör att den blir enkel att ha med sig. Tänk på att det inte medföljer en USB-kabel.

218786 Andersson Andersson Wall Charger USB 2.4A Grey Wall Charger 2,4A Grey Andersson Wall Charger är en kompakt USB-väggladdare som passar utmärkt till exempelvis smartphones och surfplattor, men fungerar givetvis lika bra till andra USB-enheter. Laddaren har en styrka på 2,4 A, vilket ger dig snabb och effektiv laddning. Den har dessutom både en snygg och kompakt design, vilket gör att den blir enkel att ha med sig. Tänk på att det inte medföljer en USB-kabel. Väggladdare 4,6 8 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Väggladdare