Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt USB-väggladdare

Andersson Wall Charger USB 2.4A White

  Art.nr: 218423
  • Total output: 2,4 A (12 W)
  • 1x USB-A
  • LED-indikator
  • Litet och kompakt utförande
  • CE-märkt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Wall Charger är en kompetent USB-väggladdare med en USB-A-port med styrka på 2,4 A. Använd väggladdaren för snabb och smidig laddning av mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler och andra USB-drivna enheter. Laddaren är utrustad med en diskret LED-indikator som visar när laddaren är på. USB-kabel medföljer inte.

Andersson Wall Charger

Strömstyrka på 2,4 A

Väggladdarens USB-port har en strömstyrka på 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor.

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

218423 Andersson Andersson Wall Charger USB 2.4A White NON20140115 Andersson Wall Charger är en kompetent USB-väggladdare med en USB-A-port med styrka på 2,4 A. Använd väggladdaren för snabb och smidig laddning av mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler och andra USB-drivna enheter. Laddaren är utrustad med en diskret LED-indikator som visar när laddaren är på. USB-kabel medföljer inte. Strömstyrka på 2,4 A Väggladdarens USB-port har en strömstyrka på 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor. CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Väggladdare 3,9 7 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Väggladdare