Snabb USB-väggladdare med dubbla uttag

Andersson Wall charger USB C-PD (18W) + QC3.0

  Art.nr: 1003993
 • Total output: 6 A (36 W)
 • 1x USB-A 3 A och 1x USB-C 3 A
 • Quick Charge 3.0 och Power Delivery 2.0
 • Fungerar som snabbladdare för iPhone 8 och senare
 • CE-märkt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabb och kraftfull väggladdare med dubbla portar för att ta hand om dina laddningsbehov. Laddaren har en USB-A-port utrustad med Quick Charge 3.0 för snabbladdning av mobiltelefoner och surfplattor samt en USB-C-port med stöd för Power Delivery 2.0 vilket ger en kraftfull laddning för USB-C-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och laptops. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 36 W.
USB-kablar medföljer inte

Snabbladdning med Quick Charge 3.0

Väggladdaren är utrustad med stöd för Quick Charge 3.0 vilket gör det möjligt att ladda 80 % av batteriet på bara 35 minuter. Det som behövs är en mobiltelefon eller annan enhet med stöd för Quick Charge.

USB-A porten går givetvis bra att använda även för enheter utan stöd för Quick Charge.

Andersson Wall Charger

Power Delivery 2.0 – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning

Väggladdaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren. 

Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery.

Fungerar som snabbladdare för iPhone

iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av en riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone.

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Specifikationer:

 • 1x USB-A
 • 1x USB-C
 • Quick Charge 3.0
 • Power Delivery 2.0
 • Input: AC 100V-240V, 50/60Hz, 0,6 A
 • Output:
  USB-C: DC 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2.7A, 9-12V2.3A
  USB-A: DC 3.6-6.5V/3A, 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5A
 • Total Output: Max 36 W
 • Dimensioner: 58 x 30 x 60 mm
1003993 Andersson Andersson Wall charger USB C-PD (18W) + QC3.0 PD-209 Snabb och kraftfull väggladdare med dubbla portar för att ta hand om dina laddningsbehov. Laddaren har en USB-A-port utrustad med Quick Charge 3.0 för snabbladdning av mobiltelefoner och surfplattor samt en USB-C-port med stöd för Power Delivery 2.0 vilket ger en kraftfull laddning för USB-C-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och laptops. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 36 W.USB-kablar medföljer inte Snabbladdning med Quick Charge 3.0 Väggladdaren är utrustad med stöd för Quick Charge 3.0 vilket gör det möjligt att ladda 80 % av batteriet på bara 35 minuter. Det som behövs är en mobiltelefon eller annan enhet med stöd för Quick Charge.USB-A porten går givetvis bra att använda även för enheter utan stöd för Quick Charge. Power Delivery 2.0 – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning Väggladdaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren.  Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery. Fungerar som snabbladdare för iPhone iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av en riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone. CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Specifikationer: 1x USB-A1x USB-CQuick Charge 3.0Power Delivery 2.0Input: AC 100V-240V, 50/60Hz, 0,6 AOutput:USB-C: DC 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2.7A, 9-12V2.3AUSB-A: DC 3.6-6.5V/3A, 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5ATotal Output: Max 36 WDimensioner: 58 x 30 x 60 mm Väggladdare 3 4 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Väggladdare