Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb USB-väggladdare med dubbla uttag

Andersson Wall charger USB C-PD (18W) + QC3.0

  Art.nr: 1003993
 • Total output: 6 A (36 W)
 • 1x USB-A 3 A och 1x USB-C 3 A
 • Quick Charge 3.0 och Power Delivery 2.0
 • Fungerar som snabbladdare för iPhone 8 och senare
 • CE-märkt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabb och kraftfull väggladdare med dubbla portar för att ta hand om dina laddningsbehov. Laddaren har en USB-A-port utrustad med Quick Charge 3.0 för snabbladdning av mobiltelefoner och surfplattor samt en USB-C-port med stöd för Power Delivery 2.0 vilket ger en kraftfull laddning för USB-C-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och laptops. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 36 W.
USB-kablar medföljer inte

Snabbladdning med Quick Charge 3.0

Väggladdaren är utrustad med stöd för Quick Charge 3.0 vilket gör det möjligt att ladda 80 % av batteriet på bara 35 minuter. Det som behövs är en mobiltelefon eller annan enhet med stöd för Quick Charge.

USB-A porten går givetvis bra att använda även för enheter utan stöd för Quick Charge.

Andersson Wall Charger

Power Delivery 2.0 – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning

Väggladdaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren. 

Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery.

Fungerar som snabbladdare för iPhone

iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av en riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone.

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Specifikationer:

 • 1x USB-A
 • 1x USB-C
 • Quick Charge 3.0
 • Power Delivery 2.0
 • Input: AC 100V-240V, 50/60Hz, 0,6 A
 • Output:
  USB-C: DC 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2.7A, 9-12V2.3A
  USB-A: DC 3.6-6.5V/3A, 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5A
 • Total Output: Max 36 W
 • Dimensioner: 58 x 30 x 60 mm
1003993 Andersson Andersson Wall charger USB C-PD (18W) + QC3.0 PD-209 Snabb och kraftfull väggladdare med dubbla portar för att ta hand om dina laddningsbehov. Laddaren har en USB-A-port utrustad med Quick Charge 3.0 för snabbladdning av mobiltelefoner och surfplattor samt en USB-C-port med stöd för Power Delivery 2.0 vilket ger en kraftfull laddning för USB-C-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och laptops. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 36 W.USB-kablar medföljer inte Snabbladdning med Quick Charge 3.0 Väggladdaren är utrustad med stöd för Quick Charge 3.0 vilket gör det möjligt att ladda 80 % av batteriet på bara 35 minuter. Det som behövs är en mobiltelefon eller annan enhet med stöd för Quick Charge.USB-A porten går givetvis bra att använda även för enheter utan stöd för Quick Charge. Power Delivery 2.0 – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning Väggladdaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren.  Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery. Fungerar som snabbladdare för iPhone iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av en riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone. CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Specifikationer: 1x USB-A1x USB-CQuick Charge 3.0Power Delivery 2.0Input: AC 100V-240V, 50/60Hz, 0,6 AOutput:USB-C: DC 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2.7A, 9-12V2.3AUSB-A: DC 3.6-6.5V/3A, 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5ATotal Output: Max 36 WDimensioner: 58 x 30 x 60 mm Väggladdare 3 4 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Väggladdare