Snabb och kraftfull reseladdare med dubbla uttag

Andersson Wall charger USB-C PD (60W) + QC3.0

  Art.nr: 1004027
 • Total output: 6 A (60 W)
 • 1x USB-A 3 A och 1x USB-C 3 A
 • Quick Charge 3.0 och Power Delivery 2.0
 • Snabbladdning av mobiltelefoner, surfplattor och laptops
 • EU-adapter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Wall Charger är en effektiv och kraftfull väggladdare som ser till att du har tillräckligt med laddningsmöjligheter för såväl på hemmaplan som när du är ute och reser. Väggladdaren har dubbla uttag; Ett USB-A-uttag med Quick Charge 3.0 för snabbladdning för mobiltelefoner och surfplattor samt ett USB-C-uttag med Power Delivery 2.0 för kraftfull laddning av laptops och andra USB-C-drivna enheter. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 60 W.
USB-kablar medföljer inte.

Väggladdare för EU och USA

Andersson Wall Charger är den perfekta väggladdaren för resan. Med flera laddningsmöjligheter samt EU-adapter och 2-stifts uttag kan du njuta av snabb, kraftfull och effektiv laddning av såväl mobiltelefoner, surfplattor som USB-C-drivna bärbara datorer. 


Andersson Wall Charger

Snabbladdning med Quick Charge 3.0

Väggladdaren är utrustad med stöd för Quick Charge 3.0 vilket gör det möjligt att ladda 80 % av batteriet på bara 35 minuter. Det som behövs är en mobiltelefon eller annan enhet med stöd för Quick Charge. USB-A porten går givetvis bra att använda även för enheter utan stöd för Quick Charge.

Power Delivery 2.0 – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning

Väggladdaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren. 

Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery.

Fungerar som snabbladdare för iPhone

iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av en riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone.

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Specifikationer

 • USB Quick Charge 3.0
 • USB C Power Delivery 2.0
 • Input: AC 100V-240V, 50/60Hz, 1.5A
 • Output:
  Type C: DC 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3A
  USB: DC 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5A
 • Total output: Max 60W
 • Dimensioner 117 x 72 x 33 mm
 • I förpackningen: Väggladdare, EU-adapter
1004027 Andersson Andersson Wall charger USB-C PD (60W) + QC3.0 PD-001PT Andersson Wall Charger är en effektiv och kraftfull väggladdare som ser till att du har tillräckligt med laddningsmöjligheter för såväl på hemmaplan som när du är ute och reser. Väggladdaren har dubbla uttag; Ett USB-A-uttag med Quick Charge 3.0 för snabbladdning för mobiltelefoner och surfplattor samt ett USB-C-uttag med Power Delivery 2.0 för kraftfull laddning av laptops och andra USB-C-drivna enheter. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 60 W.USB-kablar medföljer inte. Väggladdare för EU och USA Andersson Wall Charger är den perfekta väggladdaren för resan. Med flera laddningsmöjligheter samt EU-adapter och 2-stifts uttag kan du njuta av snabb, kraftfull och effektiv laddning av såväl mobiltelefoner, surfplattor som USB-C-drivna bärbara datorer.  Snabbladdning med Quick Charge 3.0 Väggladdaren är utrustad med stöd för Quick Charge 3.0 vilket gör det möjligt att ladda 80 % av batteriet på bara 35 minuter. Det som behövs är en mobiltelefon eller annan enhet med stöd för Quick Charge. USB-A porten går givetvis bra att använda även för enheter utan stöd för Quick Charge. Power Delivery 2.0 – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning Väggladdaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren.  Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery. Fungerar som snabbladdare för iPhone iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av en riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone. CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Specifikationer USB Quick Charge 3.0USB C Power Delivery 2.0Input: AC 100V-240V, 50/60Hz, 1.5AOutput:Type C: DC 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3AUSB: DC 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5ATotal output: Max 60WDimensioner 117 x 72 x 33 mmI förpackningen: Väggladdare, EU-adapter Väggladdare 1,3 3 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Väggladdare