Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

20W USB-C Strömadapter från Apple

Apple 20W USB-C Power Adapter

  Art.nr: 1015147
  • 20 W
  • 1 USB-C-port
  • Kompatibel med alla USB-C-enheter
  • Ladda dina enheter snabbt och effektivt

Kombinera med

Apple 20W USB-C Power Adapter
20W USB-C Strömadapter från Apple

225:-


  • Pris: 620:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Apples usb‑c-strömadapter på 20 W kan du snabbt och effektivt ladda din enhet hemma, på jobbet eller på resan. Strömadaptern kan användas tillsammans med alla usb-c-kompatibla enheter, men Apple rekommenderar att använda den till 11-tums iPad Pro och 12-tums iPad Pro (tredje generationen) för optimal laddning. Du kan även parkoppla den med iPhone 8 eller senare för att dra nytta av snabbladdningsfunktionen.

Laddningskabel säljs separat.

1015147 1015147 Apple Apple 20W USB-C Power Adapter MHJE3ZM/A Med Apples usb‑c-strömadapter på 20 W kan du snabbt och effektivt ladda din enhet hemma, på jobbet eller på resan. Strömadaptern kan användas tillsammans med alla usb-c-kompatibla enheter, men Apple rekommenderar att använda den till 11-tums iPad Pro och 12-tums iPad Pro (tredje generationen) för optimal laddning. Du kan även parkoppla den med iPhone 8 eller senare för att dra nytta av snabbladdningsfunktionen. Laddningskabel säljs separat. Väggladdare 4,8 8 225 SEK 225 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Väggladdare