Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

USB-C-väggladdare med Quick Charge 4+

Belkin 27W - QC4 USB-C Home Charger + USB-C Cable

  Art.nr: 1009370
 • 27 W väggladdare
 • 1x USB-C Quick Charge 4+
 • 1,2 meter USB-C hane till USB-C hane
 • Optimerar laddning baserat på ansluten enhet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Belkin BOOST↑CHARGE™ är en familj produkter som har snabb laddning i sitt DNA. Denna väggladdare är utrustad med Quick Charge 4+ som tillåter upp till 50 % laddning på bara 15 minuter, samtidigt som den är bakåtkompatibel med tidigare versioner av Quick Charge. Oavsett om du är hemma på lunchen eller behöver snabbladdning innan du ger dig ut så kan du lita på att denna laddare får jobbet gjort.

Snabbladdning på ett säkert sätt

Med Quick Charge 4+ möjliggörs laddning i superfart. Den smarta tekniken läser ständigt av den anslutna enheten, för att se till att du får den snabbaste och säkraste möjliga laddningen. Ladda din telefon med vetskapen om att laddaren garanterar att den inte blir för varm, samtidigt som den laddas upp snabbt.

USB-C-väggladdare med Quick Charge 4+

1,2 meter USB-C-kabel medföljer

Den medföljande USB-C-kabeln gör dig redo för laddning, direkt ur kartongen. Med en längd på 1,2 meter kan du enkelt fortsätta använda din smartphone under laddning, även om du inte sitter precis vid uttaget.

1,2 meter USB-C-kabel för lång räckvidd

Titta även på

(0 st)
 • Total output: 6 A (60 W)
 • 1x USB-A 3 A och 1x USB-C 3 A
 • Quick Charge 3.0 och Power Delivery 2.0

349:-

Titta även på

(0 st)
 • Total output: 6 A (60 W)
 • 1x USB-A 3 A och 1x USB-C 3 A
 • Quick Charge 3.0 och Power Delivery 2.0

349:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1009370 Belkin Belkin 27W - QC4 USB-C Home Charger + USB-C Cable F7U074vf04-SLV Belkin BOOST↑CHARGE™ är en familj produkter som har snabb laddning i sitt DNA. Denna väggladdare är utrustad med Quick Charge 4+ som tillåter upp till 50 % laddning på bara 15 minuter, samtidigt som den är bakåtkompatibel med tidigare versioner av Quick Charge. Oavsett om du är hemma på lunchen eller behöver snabbladdning innan du ger dig ut så kan du lita på att denna laddare får jobbet gjort. Snabbladdning på ett säkert sätt Med Quick Charge 4+ möjliggörs laddning i superfart. Den smarta tekniken läser ständigt av den anslutna enheten, för att se till att du får den snabbaste och säkraste möjliga laddningen. Ladda din telefon med vetskapen om att laddaren garanterar att den inte blir för varm, samtidigt som den laddas upp snabbt. 1,2 meter USB-C-kabel medföljer Den medföljande USB-C-kabeln gör dig redo för laddning, direkt ur kartongen. Med en längd på 1,2 meter kan du enkelt fortsätta använda din smartphone under laddning, även om du inte sitter precis vid uttaget. Väggladdare 449 SEK 449 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Väggladdare