Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smart, stilren laddstation för fyra olika enheter

Bluelounge Sanctuary4 - Black

  Art.nr: 201609
  • Stilren, tidlös design
  • Kraftfull laddare med 4 ampere
  • Laddar upp till 4 olika enheter samtidigt
  • Justerbar lutning för perfekt vinkel av surfplatta

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Smart, stilren laddstation för fyra olika enheter

Sanctuary4 är kraftfullare än någonsin! Helt ny design, utrustad med en 4-amp laddare så att du kan snabbt kan ladda upp till 4 enheter samtidigt.

Titta på videoklippet nedan för att se hur Sanctuary4 ser till att det är stilrent och snyggt på ditt skrivbord samtidigt som du har kraft nog att hålla alla dina smarta enheter fullt laddade.

Anpassa anslutningarna efter dina behov

Sanctuary4 kommer med fyra USB-portar så att du kan använda befintliga kablar du redan har för att ladda dina enheter. Du byter enkelt ut kablarna för att skräddarsy din Sanctuary4 till alla olika tillfällen. Sanctuary4 levereras med 1 Bluelounge Charge & Sync Micro-USB kabel. Övriga kablar som 30-pin och Lightning säljes separat.

Ladda med stil

Med den kraftfulla 4-amp laddaren inbyggd i Sanctuary4 kan du ladda dina enheter snabbt till full laddning. Dina enheter kommer alltid att vara redo att användas. Varje enhet kräver olika typer av kraft för att laddas, nedan är bilder på hur du får ut så mycket som möjligt av din laddstation. Dessa kombinationer fungerar utmärkt för Android och iOS-enheter.
 

                       

Placera den där du behöver den

På kontoret, i vardagsrummet, sovrummet eller kanske i köket? Sanctuary4 kan placeras över allt, allt som behövs är ett eluttag. Med en tidlös design smälter den in i alla olika omgivingar.

Sanctuary4 har oändliga användsmöjligheter. Använd den vid ditt skrivbord för att alltid ha dina prylar nära till hands. Placera den bredvid din stereo för uppspelning av media utan att förlora batteri.

Perfekt laddstation för din surfplatta

Denna laddstationen älskar din surfplatta. Oavsett om det är en Android eller Apple. Du kan justera lutningen så att du får en perfekt vinkel på din surfplatta. Detta är väldigt behagligt om du använder laddstationen vid din dator, då har du full koll på din surfplatta och du kan enkelt läsa mail, titta på videoklipp eller föra anteckningar medans du arbetar med fullskärmsprogram din dator.

Sanctuary4 är kompatibel med alla surfplattor, stora som små. Med det smarta, universala stället behöver du inte oroa dig över att din surfplatta är för bred eller för smal.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Bluelounge Bluelounge Sanctuary4 - Black S4-BL Smart, stilren laddstation för fyra olika enheter Sanctuary4 är kraftfullare än någonsin! Helt ny design, utrustad med en 4-amp laddare så att du kan snabbt kan ladda upp till 4 enheter samtidigt. Titta på videoklippet nedan för att se hur Sanctuary4 ser till att det är stilrent och snyggt på ditt skrivbord samtidigt som du har kraft nog att hålla alla dina smarta enheter fullt laddade. Anpassa anslutningarna efter dina behov Sanctuary4 kommer med fyra USB-portar så att du kan använda befintliga kablar du redan har för att ladda dina enheter. Du byter enkelt ut kablarna för att skräddarsy din Sanctuary4 till alla olika tillfällen. Sanctuary4 levereras med 1 Bluelounge Charge & Sync Micro-USB kabel. Övriga kablar som 30-pin och Lightning säljes separat. Ladda med stil Med den kraftfulla 4-amp laddaren inbyggd i Sanctuary4 kan du ladda dina enheter snabbt till full laddning. Dina enheter kommer alltid att vara redo att användas. Varje enhet kräver olika typer av kraft för att laddas, nedan är bilder på hur du får ut så mycket som möjligt av din laddstation. Dessa kombinationer fungerar utmärkt för Android och iOS-enheter.                           Placera den där du behöver den På kontoret, i vardagsrummet, sovrummet eller kanske i köket? Sanctuary4 kan placeras över allt, allt som behövs är ett eluttag. Med en tidlös design smälter den in i alla olika omgivingar. Sanctuary4 har oändliga användsmöjligheter. Använd den vid ditt skrivbord för att alltid ha dina prylar nära till hands. Placera den bredvid din stereo för uppspelning av media utan att förlora batteri. Perfekt laddstation för din surfplatta Denna laddstationen älskar din surfplatta. Oavsett om det är en Android eller Apple. Du kan justera lutningen så att du får en perfekt vinkel på din surfplatta. Detta är väldigt behagligt om du använder laddstationen vid din dator, då har du full koll på din surfplatta och du kan enkelt läsa mail, titta på videoklipp eller föra anteckningar medans du arbetar med fullskärmsprogram din dator. Sanctuary4 är kompatibel med alla surfplattor, stora som små. Med det smarta, universala stället behöver du inte oroa dig över att din surfplatta är för bred eller för smal. Väggladdare 2,7 3 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Väggladdare