Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Wallet är ett snyggt plånboksskal till din iPhone 7. Skalet är gjort i kvalitativt, syntetiskt läder som känns bra både i handen och i fickan. Inuti väskan finns ett integrerat hårt skal anpassat för telefonen som håller den säkert på plats, och skyddar den mot stötar och repor. Självklart är alla kontroller och anslutningar fullt tillgängliga på din telefon.

Titta även på

(1 st)
  • Utsida i läderimitation
  • 2 kortfack + sedelficka
  • Ställfunktion för videoläge

249:-

Titta även på

(1 st)
  • Utsida i läderimitation
  • 2 kortfack + sedelficka
  • Ställfunktion för videoläge

249:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson Wallet Case iPhone 7/8 Wallet Case iPhone 7 Andersson Wallet är ett snyggt plånboksskal till din iPhone 7. Skalet är gjort i kvalitativt, syntetiskt läder som känns bra både i handen och i fickan. Inuti väskan finns ett integrerat hårt skal anpassat för telefonen som håller den säkert på plats, och skyddar den mot stötar och repor. Självklart är alla kontroller och anslutningar fullt tillgängliga på din telefon. Mobilskal 1 1 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal