Plånboksfodral med skimming-skydd till Huawei P30 Pro

dbramante1928 Lynge Black P30 Pro

  Art.nr: 1007590
  • Löstagbart skal
  • Tre kortplatser + sedelfack
  • Antiskimming-funktion
  • Äkta läder

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lynge från dbramante1928 är ett plånboksfodral av äkta läder av finaste kvalitet. Det passar perfekt till Huawei P30 Pro med väl modellanpassat mobilskal som fäster i fodralet med magneter, så du kan ta loss mobilen från plånboksdelen medan du exempelvis tar kort. Insidan av locket på Lynge har tre kortplatser plus sedelficka så du kan använda mobilfodralet som plånbok.

Både mobilskal och plånbok

dbramante1928 är ett danskt företag som designar produkter såsom mobilskal, laptopväskor och klockarmband i äkta läder, handgjorda av skickliga hantverkare i Indien. Deras ledord är styrka, hållbarhet, funktionalitet och stil som präglas av noga materialval i finaste läder.

Med Lynge får dbramante1928 ihop alla sina värdeord i ett hållbart och smart mobilfodral som både skyddar din mobil, förser det med snygg stil och dessutom fungerar som plånbok. På insidan av locket finns nämligen tre kortfack plus en sedelficka så du får plats med både betalkort och kontanter. Det gör att du får med två av dina viktigaste prylar i ett mobilfodral och kan lämna plånboken hemma.

Plånboksfodral i läder med skimming-skydd till Huawei P30 Pro dbramante1928 Lynge

Skimmings-skydd

dbramante1928 Lynge mobilfodral har inbyggd anti-RFID-funktion som innebär att du är skyddad mot trådlös skimming. Nya kontokort som är anpassade för trådlösa betalningar är också känsliga för trådlösa överföringar av person- och kortuppgifter till en RFID-läsare som hamnat i fel händer. Det inbyggda skyddet skickar ut en störningssignal ifall du skulle utsättas för ett skimmingsförsök.

Löstagbart mobilskal

Mobilen knäpps fast i ett perfekt modellanpassat mobilskal som är löstagbart från själva läderfodralet. Skalet fäster i plånboksfodralet med magneter så det är lätt att ta loss och sätta tillbaka. På så sätt får du ett nätt och smidigt skal när du exempelvis ska ta kort och snabbt återfå plånboksfunktionen igen när du är klar.

Lynge mobilskal fungerar med trådlös laddning, men tänk på att ta loss mobilskalet från plånboksfodralet då.

Plånboksfodral till Huawei P30 Pro med löstagbart mobilskal och skimming-skydd
1007590 dbramante1928 dbramante1928 Lynge Black P30 Pro LYPPGTBL0961 Lynge från dbramante1928 är ett plånboksfodral av äkta läder av finaste kvalitet. Det passar perfekt till Huawei P30 Pro med väl modellanpassat mobilskal som fäster i fodralet med magneter, så du kan ta loss mobilen från plånboksdelen medan du exempelvis tar kort. Insidan av locket på Lynge har tre kortplatser plus sedelficka så du kan använda mobilfodralet som plånbok. Både mobilskal och plånbok dbramante1928 är ett danskt företag som designar produkter såsom mobilskal, laptopväskor och klockarmband i äkta läder, handgjorda av skickliga hantverkare i Indien. Deras ledord är styrka, hållbarhet, funktionalitet och stil som präglas av noga materialval i finaste läder. Med Lynge får dbramante1928 ihop alla sina värdeord i ett hållbart och smart mobilfodral som både skyddar din mobil, förser det med snygg stil och dessutom fungerar som plånbok. På insidan av locket finns nämligen tre kortfack plus en sedelficka så du får plats med både betalkort och kontanter. Det gör att du får med två av dina viktigaste prylar i ett mobilfodral och kan lämna plånboken hemma. Skimmings-skydd dbramante1928 Lynge mobilfodral har inbyggd anti-RFID-funktion som innebär att du är skyddad mot trådlös skimming. Nya kontokort som är anpassade för trådlösa betalningar är också känsliga för trådlösa överföringar av person- och kortuppgifter till en RFID-läsare som hamnat i fel händer. Det inbyggda skyddet skickar ut en störningssignal ifall du skulle utsättas för ett skimmingsförsök. Löstagbart mobilskal Mobilen knäpps fast i ett perfekt modellanpassat mobilskal som är löstagbart från själva läderfodralet. Skalet fäster i plånboksfodralet med magneter så det är lätt att ta loss och sätta tillbaka. På så sätt får du ett nätt och smidigt skal när du exempelvis ska ta kort och snabbt återfå plånboksfunktionen igen när du är klar. Lynge mobilskal fungerar med trådlös laddning, men tänk på att ta loss mobilskalet från plånboksfodralet då. Huawei 5 1 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Huawei