Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilskal i läder till din Huawei Honor 8 Lite

Huawei Flip Case Honor 8 Lite Blue

  Art.nr: 242474
  • Elegant design
  • Tunt mobilskal
  • Ligger bekvämt i handen
  • Slitstark läder

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Detta orginalfodral från Huawei är specifikt framtaget för Honor 8 Lite. Skalet är tillverkat av slitstarkt läder som bara blir snyggare ju mer du använder det. Detta är ett mobilskal som helt klart kombinerar praktisk användning med en elegant och slimmad design. Ett skyddande mobilskal förlänger livstiden på din mobiltelefon då du undviker repor och skador.

242474 Huawei Huawei Flip Case Honor 8 Lite Blue 51991855 Detta orginalfodral från Huawei är specifikt framtaget för Honor 8 Lite. Skalet är tillverkat av slitstarkt läder som bara blir snyggare ju mer du använder det. Detta är ett mobilskal som helt klart kombinerar praktisk användning med en elegant och slimmad design. Ett skyddande mobilskal förlänger livstiden på din mobiltelefon då du undviker repor och skador. Huawei 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Huawei