Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilskal i silikon för Huawei P30 Pro

Huawei Silicone Cover Black P30 Pro

  Art.nr: 1007586
 • Originalskal från Huawei
 • Insida i mikrofiber
 • Skyddar mot repor och slitage
 • Perfekt modellanpassat

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Silicone Cover från Huawei är ett originalskal perfekt modellanpassat för Huawei P30 Pro som både bidrar med en skön känsla och mindre halkrisk när du håller din mobil i handen, samtidigt som den skyddar telefonen från repor, slitage och fingeravtryck. Mobilskalet är tillverkat i högklassig, miljövänlig silikon med en insida i mikrofiber som skyddar baksidan mot skav och repor. Dessutom blir skalet en snygg accessoar till din P30 Pro. Huawei Silicone Cover står för både stil och skydd med andra ord.

Komplettera ditt köp

(6 st)
 • Anpassat för kurvade skärmkanter
 • Fungerar med fingertrycksavläsaren i skärmen
 • Skyddar skärmen mot repor och sprickskador

99:-

1007586 Huawei Huawei Silicone Cover Black P30 Pro 51992872 Silicone Cover från Huawei är ett originalskal perfekt modellanpassat för Huawei P30 Pro som både bidrar med en skön känsla och mindre halkrisk när du håller din mobil i handen, samtidigt som den skyddar telefonen från repor, slitage och fingeravtryck. Mobilskalet är tillverkat i högklassig, miljövänlig silikon med en insida i mikrofiber som skyddar baksidan mot skav och repor. Dessutom blir skalet en snygg accessoar till din P30 Pro. Huawei Silicone Cover står för både stil och skydd med andra ord. Huawei 5 3 179 SEK 179 NewCondition SoldOut
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Huawei