Flipcover med smygtittsfunktion till Huawei Mate20 Pro

Huawei Smart View Cover Black Mate20 Pro

  Art.nr: 1006293
  • Modellanpassat till Huawei Mate20 Pro
  • Se tid, batteristatus och aviseringar utan att öppna
  • Skyddar både fram- och baksida
  • Tillgång till samtliga uttag och knappar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei Smart View Flip Cover är ett både smart, snyggt och praktiskt mobilskal till Huawei Mate20 Pro. Det vikbara fodralet skyddar både bak- och framsidan av mobilen, men ger dig ändå all väsentlig information du behöver från displayen utan att du behöver öppna locket. Tack vare att en del av fodralet är transparent på framsidan och Huaweis always-on-display kan du se tid, datum och aviseringar om missade samtal eller meddelanden utan att lyfta på locket.

Det heltäckande fodralet skyddar telefonen mot repor och stötar på både fram- och baksida men ger självklart fortfarande åtkomst till samtliga kontakter och uttag. Med den smarta smygtittsfunktionen behöver du inte kompromissa mellan bra skydd och normal användning av din telefon.

1006293 Huawei Huawei Smart View Cover Black Mate20 Pro 51992696 Huawei Smart View Flip Cover är ett både smart, snyggt och praktiskt mobilskal till Huawei Mate20 Pro. Det vikbara fodralet skyddar både bak- och framsidan av mobilen, men ger dig ändå all väsentlig information du behöver från displayen utan att du behöver öppna locket. Tack vare att en del av fodralet är transparent på framsidan och Huaweis always-on-display kan du se tid, datum och aviseringar om missade samtal eller meddelanden utan att lyfta på locket. Det heltäckande fodralet skyddar telefonen mot repor och stötar på både fram- och baksida men ger självklart fortfarande åtkomst till samtliga kontakter och uttag. Med den smarta smygtittsfunktionen behöver du inte kompromissa mellan bra skydd och normal användning av din telefon. Huawei 4 2 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Huawei