Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Transparent mjukt skal till Huawei P Smart 2019

Xqisit Flex Case P Smart (2019)

  Art.nr: 1006953
 • Mjukt TPU-material
 • Skyddar utan att dölja telefonens design
 • Antislip-yta
 • Tillgång till kamera, knappar och portar
 • Enkelt att montera

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xqisit Flex Case är ett mobilskal som ger ett diskret skydd till Huawei P Smart 2019. Mobilskalet skyddar mot stötar, repor och slag utan att det knapps märks att du har ett skal på telefonen då det transparenta materialet bevarar din mobiltelefons design och originalfärg. 

Xqisit Flex Case är tillverkat i mjukt och flexibelt TPU-material som är en sorts plast och har många fördelaktiga, skyddande egenskaper och som påminner om silikon i materialet. Skalet täcker mobilens baksida och kanter och har en anti-slip yta vilket innebär ett bra grepp i alla lägen. Självklart har du öppningar för kamera, knappar och portar så att du kan njuta av din telefon till fullo precis som vanligt.

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Reptåligt härdat premiumglas
 • Skyddar skärmen mot repor, slag och smuts
 • Enkel och exakt montering

99:-

1006953 Xqisit Xqisit Flex Case P Smart (2019) 34916 Xqisit Flex Case är ett mobilskal som ger ett diskret skydd till Huawei P Smart 2019. Mobilskalet skyddar mot stötar, repor och slag utan att det knapps märks att du har ett skal på telefonen då det transparenta materialet bevarar din mobiltelefons design och originalfärg.  Xqisit Flex Case är tillverkat i mjukt och flexibelt TPU-material som är en sorts plast och har många fördelaktiga, skyddande egenskaper och som påminner om silikon i materialet. Skalet täcker mobilens baksida och kanter och har en anti-slip yta vilket innebär ett bra grepp i alla lägen. Självklart har du öppningar för kamera, knappar och portar så att du kan njuta av din telefon till fullo precis som vanligt. Huawei 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Huawei