Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elegant plånboksfodral till Huawei P Smart 2019

Xqisit Slim Wallet Selection Case TPU P Smart (2019)

  Art.nr: 1006952
 • Utsida i läderimitation
 • 2 kortfack + sedelficka
 • Ställfunktion för videoläge
 • Modellanpassat plastskal inuti
 • Magnetlås

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xqisit Slim Wallet Selection Case till Huawei P Smart 2019 förenar två av dina nödvändigaste prylar i ett snyggt och praktiskt plånboksfodral. Det är inte bara ett stilfullt skydd för din smartphone utan har även kortfack och sedelficka vilket gör att Slim Wallet Selection Case kan ersätta din plånbok och spara plats i fickan eller väskan.

Snygg och praktisk

Utsidan av Slim Wallet Selection Case är gjort i konstläder för en elegant look. Framsidan har en mjuk och len insida som skyddar mobilskärmen mot repor. Locket sitter säkert på plats med hjälp av ett magnetlås.
Inuti plånboksfodralet sitter ett integrerat modellanpassat hårt mobilskal av polykarbonat som ger stötdämpning och skyddar din telefon mot tappskador och repor. Självklart har du fortfarande full tillgång till kamera, knappar och anslutningar.

Plånboksfodral till Huawei P Smart 2019

Mobilskal och plånbok i ett

På insidan av locket finns två kortfack för betalkort samt en ficka för exempelvis sedlar. Praktiskt och smart.


Slim Wallet Selection Case har dessutom en smidig ställfunktion för att underlätta när du exempelvis tittar på film, videochattar eller läser. 

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Reptåligt härdat premiumglas
 • Skyddar skärmen mot repor, slag och smuts
 • Enkel och exakt montering

99:-

1006952 Xqisit Xqisit Slim Wallet Selection Case TPU P Smart (2019) 34917 Xqisit Slim Wallet Selection Case till Huawei P Smart 2019 förenar två av dina nödvändigaste prylar i ett snyggt och praktiskt plånboksfodral. Det är inte bara ett stilfullt skydd för din smartphone utan har även kortfack och sedelficka vilket gör att Slim Wallet Selection Case kan ersätta din plånbok och spara plats i fickan eller väskan. Snygg och praktisk Utsidan av Slim Wallet Selection Case är gjort i konstläder för en elegant look. Framsidan har en mjuk och len insida som skyddar mobilskärmen mot repor. Locket sitter säkert på plats med hjälp av ett magnetlås.Inuti plånboksfodralet sitter ett integrerat modellanpassat hårt mobilskal av polykarbonat som ger stötdämpning och skyddar din telefon mot tappskador och repor. Självklart har du fortfarande full tillgång till kamera, knappar och anslutningar. Mobilskal och plånbok i ett På insidan av locket finns två kortfack för betalkort samt en ficka för exempelvis sedlar. Praktiskt och smart.Slim Wallet Selection Case har dessutom en smidig ställfunktion för att underlätta när du exempelvis tittar på film, videochattar eller läser.  Huawei 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Huawei