Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilskal med Adidas-mönster till iPhone 6/6s/7/8

Adidas Suede Moulded Case iPhone 6/6s/7/8

  Art.nr: 1004070
  • Hard-case med mocka-liknande finish
  • Skyddar utan att hindra funktioner
  • Insida med microfiber
  • Präglad Adidas-logotyp
  • Kamera och anslutningar åtkomliga

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Suede Moulded Case är ett sportigt mobilskal till iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 och iPhone 8 från Adidas som hämtat inspiration från deras sport- och löparskor. Detta hårda formgjutna skal skyddar din iPhone från tapp- och fallskador tack vare den tåliga konstruktionen av slitstarkt polykaronat och polyuretan, samtidigt som det bidrar med en snygg och sportig känsla. 

Adidas Suede Moulded Case är klassiskt svart med Adidas karaktäristiska vita ränder och en präglad logotyp nedtill. Baksidan är klädd i mockaliknande tyg och insidan är fodrad med mikrofibertyg. Du kan inte göra din iPhone oövervinnerlig, men du kan göra ditt bästa för att skydda den med det här tuffa mobilskalet.
Självklart finns hål för kamera, portar och anslutningar så du har full tillgång till din telefons alla funktioner.

Adidas Adidas Suede Moulded Case iPhone 6/6s/7/8 28592 Suede Moulded Case är ett sportigt mobilskal till iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 och iPhone 8 från Adidas som hämtat inspiration från deras sport- och löparskor. Detta hårda formgjutna skal skyddar din iPhone från tapp- och fallskador tack vare den tåliga konstruktionen av slitstarkt polykaronat och polyuretan, samtidigt som det bidrar med en snygg och sportig känsla.  Adidas Suede Moulded Case är klassiskt svart med Adidas karaktäristiska vita ränder och en präglad logotyp nedtill. Baksidan är klädd i mockaliknande tyg och insidan är fodrad med mikrofibertyg. Du kan inte göra din iPhone oövervinnerlig, men du kan göra ditt bästa för att skydda den med det här tuffa mobilskalet.Självklart finns hål för kamera, portar och anslutningar så du har full tillgång till din telefons alla funktioner. iPhone 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone