Andersson Genuine Leather Case Black for Apple iPhone XS Max - Läckert mobilskal i äkta läder till iPhone XS Max
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Läckert mobilskal i äkta läder till iPhone XS Max

Andersson Genuine Leather Case Black for Apple iPhone XS Max

  Art.nr: 1008439
  • Skyddar mot stötar och repor
  • Äkta läder med foder i mikrofiber
  • Stödjer trådlös laddning
  • Guldfärgade detaljer
Färg/Variant: Svart

199:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Genuine Leather Case är ett läckert mobilskal i äkta läder till iPhone XS Max. Skalet omsluter baksidan av din smartphone och ger ett starkt skydd mot stötar och repor, samtidigt som det bevarar den tunna iPhone-känslan. Den eleganta designen tillsammans med guldfärgade detaljer resulterar i ett skal som utstrålar proffessionalism.

Stöd för trådlös laddning

Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddplatta. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning.

Fodrad insida i mikrofiber

Den fodrade insidan hjälper din iPhone att hantera ett eventuellt fall och förebygger att mikrorepor uppstår. Med ett skal på telefonen under en längre tid är det inte omöjligt att dammpartiklar och liknande letar sig in. Dessa partiklar är så pass små att de inte syns, men kan trots sin storlek skapa mikrorepor på baksidan av telefonen. Fodret i mikrofiber absorberar partiklarna och håller baksidan av din smartphone repfri.

Mobilskal i läder med foder i mikrofiber