Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Plånboksfodral i konstläder till iPhone 11

Andersson Magnetic Wallet Case Black for Apple iPhone 11

  Art.nr: 1008984
  • 360° skydd i PU-läder
  • Tre RFID-skyddade kortfack på insidan
  • Avtagbart magnetiskt skal
  • Prata i telefon med locket stängt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Magnetic Wallet Case är ett plånboksfodral i konstläder, som passar till iPhone 11. Fodralet omsluter både fram- och baksidan av din smartphone för att ge ett omfattande starkt skydd mot stötar och repor. Med stilren finish i PU-läder och tre RFID-skyddade kortfack uppnår fodralet en härlig balans mellan design och säkerhet. Skalet går dessutom att plocka ur fodralet i stunder där du bara vill ha med dig telefonen.

Tre RFID-skyddade kortfack

De flesta moderna bankkort idag är utrustade ett RFID-chip som möjliggör betalning bara genom att hålla kortet nära kortläsaren. Det för dock även med sig vissa risker. Samma signal som skickas till kortläsaren, för att betala, går med avancerad skimningsteknik att återskapa i bedrägliga syften. Plånboksfodralet har ett inbyggt RFID-skydd, vars uppgift är att hindra RFID-signalen från att färdas både in och ut från fodralet. Stoppa dina nödvändiga kort i fodralet och känn dig trygg i att du är skyddad mot dessa typer av tråkigheter.

Plånboksfodral med tre RFID-skyddade kortfack

Löstagbart skal

Sätt i din telefon i det modellanpassade skalet, som med noggrann utformning ger dig fortsatt tillgång till alla funktioner. I stunder där du bara behöver telefonen kan det dessutom med fördel tas ur fodralet. Du behöver inte krångla med någon avancerad fästanordning, utan tar av och fäster skalet enkelt med hjälp av inbyggda magneter.

Löstagbart magnetiskt mobilskal
1008984 Andersson Andersson Magnetic Wallet Case Black for Apple iPhone 11 DIP607 Black Andersson Magnetic Wallet Case är ett plånboksfodral i konstläder, som passar till iPhone 11. Fodralet omsluter både fram- och baksidan av din smartphone för att ge ett omfattande starkt skydd mot stötar och repor. Med stilren finish i PU-läder och tre RFID-skyddade kortfack uppnår fodralet en härlig balans mellan design och säkerhet. Skalet går dessutom att plocka ur fodralet i stunder där du bara vill ha med dig telefonen. Tre RFID-skyddade kortfack De flesta moderna bankkort idag är utrustade ett RFID-chip som möjliggör betalning bara genom att hålla kortet nära kortläsaren. Det för dock även med sig vissa risker. Samma signal som skickas till kortläsaren, för att betala, går med avancerad skimningsteknik att återskapa i bedrägliga syften. Plånboksfodralet har ett inbyggt RFID-skydd, vars uppgift är att hindra RFID-signalen från att färdas både in och ut från fodralet. Stoppa dina nödvändiga kort i fodralet och känn dig trygg i att du är skyddad mot dessa typer av tråkigheter. Löstagbart skal Sätt i din telefon i det modellanpassade skalet, som med noggrann utformning ger dig fortsatt tillgång till alla funktioner. I stunder där du bara behöver telefonen kan det dessutom med fördel tas ur fodralet. Du behöver inte krångla med någon avancerad fästanordning, utan tar av och fäster skalet enkelt med hjälp av inbyggda magneter. iPhone 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone