Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tunt, skyddande mobilskal till iPhone SE (2020)/8/7

Andersson Soft Case Transparent for Apple iPhone 7/8

  Art.nr: 1008152
  • Skyddar mot stötar och repor
  • Stödjer trådlös laddning
  • Anslutningar och knappar tillgängliga
  • Tunn design
  • Greppvänlig

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din iPhone SE (2020)/8/7 med ett stilrent och stöttåligt mobilskal från Andersson. Skalet är tillverkat i slitstark TPU-plast, ett silikonliknande material med många fördelaktiga egenskaper. Ge din smartphone ett gott skydd mot stötar och repor, samtidigt som den ligger bra och skönt i handen. 

Med modellanpassat utskurna hål för kamera, knappar och laddningsport kommer du alltid ha tillgång till telefonens alla funktioner, samtidigt som den tunna designen gör att din telefon förblir slimmad. 

Stödjer trådlös laddning

Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning.

1008152 1008152 Andersson Andersson Soft Case Transparent for Apple iPhone 7/8 DIP809 Transparent Skydda din iPhone SE (2020)/8/7 med ett stilrent och stöttåligt mobilskal från Andersson. Skalet är tillverkat i slitstark TPU-plast, ett silikonliknande material med många fördelaktiga egenskaper. Ge din smartphone ett gott skydd mot stötar och repor, samtidigt som den ligger bra och skönt i handen. Med modellanpassat utskurna hål för kamera, knappar och laddningsport kommer du alltid ha tillgång till telefonens alla funktioner, samtidigt som den tunna designen gör att din telefon förblir slimmad.  Stödjer trådlös laddning Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning. iPhone 4,6 7 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone