Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skal med integrerat ställ till iPhone XR

Andersson Soft Case w/ Gold edge for Apple iPhone XR

  Art.nr: 1008324
  • Skyddar mot stötar och repor
  • Integrerat ställ
  • Stödjer trådlös laddning
  • Slitstarkt och tunt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sätt guldkant på din iPhone XR med detta mobilskal från Andersson. Skalet är utformat i slitstark TPU-plast med en stilren karbon-finish och har en guldfärgad kant i polykarbonat med integrerat ställ. 

Den tunna designen ger även skalet stöd för trådlös laddning. Du behöver inte krångla med att ta av ditt skal innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddplatta. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning.

Integrerat ställ

Ramen i polykarbonat löper längs med utkanterna på skalet. Det sträcker sig även ut på baksidan för att ge din telefon ett praktiskt ställ. Njut av dina favoritklipp eller följ ett recept, även när du vill eller behöver lägga ifrån dig telefonen.

1008324 Andersson Andersson Soft Case w/ Gold edge for Apple iPhone XR DIP714 - Fabric with gold edge Sätt guldkant på din iPhone XR med detta mobilskal från Andersson. Skalet är utformat i slitstark TPU-plast med en stilren karbon-finish och har en guldfärgad kant i polykarbonat med integrerat ställ.  Den tunna designen ger även skalet stöd för trådlös laddning. Du behöver inte krångla med att ta av ditt skal innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddplatta. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning. Integrerat ställ Ramen i polykarbonat löper längs med utkanterna på skalet. Det sträcker sig även ut på baksidan för att ge din telefon ett praktiskt ställ. Njut av dina favoritklipp eller följ ett recept, även när du vill eller behöver lägga ifrån dig telefonen. iPhone 1 1 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone