Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Genomskinligt skal till iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max Clear Case

  Art.nr: 1009944
  • Apple originalskal
  • Genomskinliga och greppvänliga material
  • Fungerar med trådlös laddning
  • Stöt- och reptåligt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tunt, lätt och enkelt att greppa - detta genomskinliga originalskal från Apple låter dig visa upp din iPhone 11 Pro Max i all sin prakt, samtidigt som det skyddar mot stötar och repor. Skalets baksida är designad för att vara robust, medan sidorna är utformade i ett mer flexibelt material. Denna kombination resulterar i ett starkt skydd som perfekt omsluter din iPhone, och även ger ett riktigt fast grepp.  

Både insidan och utsidan av skalet har behandlats med en reptålig beläggning och samtliga material har optimerats för att motverka gulning över tid. Precis som alla andra Apple-skal har det genomgått tusentals timmar av tester. Det ser alltså inte bara bra ut, det är byggt för att skydda din iPhone från tapp och repor.

Skalet fungerar även med trådlös laddning, vilket gör att du aldrig behöver ta av det och oroa dig över att telefonen skulle skadas. 

1009944 Apple Apple iPhone 11 Pro Max Clear Case MX0H2ZM/A Tunt, lätt och enkelt att greppa - detta genomskinliga originalskal från Apple låter dig visa upp din iPhone 11 Pro Max i all sin prakt, samtidigt som det skyddar mot stötar och repor. Skalets baksida är designad för att vara robust, medan sidorna är utformade i ett mer flexibelt material. Denna kombination resulterar i ett starkt skydd som perfekt omsluter din iPhone, och även ger ett riktigt fast grepp.  Både insidan och utsidan av skalet har behandlats med en reptålig beläggning och samtliga material har optimerats för att motverka gulning över tid. Precis som alla andra Apple-skal har det genomgått tusentals timmar av tester. Det ser alltså inte bara bra ut, det är byggt för att skydda din iPhone från tapp och repor.Skalet fungerar även med trådlös laddning, vilket gör att du aldrig behöver ta av det och oroa dig över att telefonen skulle skadas.  iPhone 495 SEK 495 NewCondition PreOrder
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone