Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Originalskal i silikon till iPhone 12 mini

Apple iPhone 12 mini Silicone Case with MagSafe - Black

  Art.nr: 1015145
  • Originalskal från Apple
  • Inbyggda magneter
  • Fungerar med MagSafe-laddare
  • Silkeslen finish och foder av mirkofiber

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Silikonskalet med MagSafe har utformats av Apple för att komplettera och skydda din iPhone 12 mini på ett smakfullt sätt.

Utsidan av silkeslent silikon känns skön att hålla i. Och insidan har ett mjukt foder av mikrofiber som ger ännu mer skydd.

Skalet har inbyggda magneter som lägger sig helt perfekt mot iPhone 12 mini och fäster och släpper på magiskt vis varje gång. Magneternas exakta placering gör att det går snabbare och smidigare än någonsin att ladda. Låt skalet sitta kvar på din iPhone när det är dags att ladda. Snäpp bara fast en MagSafe-laddare eller lägg enheten på en Qi-certifierad laddare.

Precis som alla Apple-designade skal har det testats under tusentals timmar genom hela design- och tillverkningsprocessen. Så det ser inte bara snyggt ut, utan skyddar också din iPhone effektivt mot repor och stötar.

1015145 Apple Apple iPhone 12 mini Silicone Case with MagSafe - Black MHKX3ZM/A Silikonskalet med MagSafe har utformats av Apple för att komplettera och skydda din iPhone 12 mini på ett smakfullt sätt.Utsidan av silkeslent silikon känns skön att hålla i. Och insidan har ett mjukt foder av mikrofiber som ger ännu mer skydd.Skalet har inbyggda magneter som lägger sig helt perfekt mot iPhone 12 mini och fäster och släpper på magiskt vis varje gång. Magneternas exakta placering gör att det går snabbare och smidigare än någonsin att ladda. Låt skalet sitta kvar på din iPhone när det är dags att ladda. Snäpp bara fast en MagSafe-laddare eller lägg enheten på en Qi-certifierad laddare. Precis som alla Apple-designade skal har det testats under tusentals timmar genom hela design- och tillverkningsprocessen. Så det ser inte bara snyggt ut, utan skyddar också din iPhone effektivt mot repor och stötar. iPhone 595 SEK 595 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone