Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Läderfodral med MagSafe till iPhone 12 Pro Max

Apple iPhone 12 Pro Max Leather Sleeve with MagSafe - Saddle Brown

  Art.nr: 1015824
  • Väska med bärrem
  • Ficka för kontokort
  • Kvalitetsläder
  • Fungerar med MagSafe-laddare
  • För iPhone 12 Pro Max

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Läderfodralet med MagSafe skyddar din iPhone och framhäver samtidigt den snygga designen.  

Tillverkat av specialgarvat och behandlat kvalitetsläder med en mjuk och behaglig utsida som med tiden får en naturlig patina. Fodralet sitter som skräddarsytt på din iPhone och ger ett bra skydd mot repor och stötar utan att kännas klumpigt. Inuti finns en ficka för kontokort eller legitimation. Det följer också med en praktisk, matchande rem så att du alltid kan ha telefonen till hands.

När det är dags att ladda klickar du bara fast MagSafe-laddaren, så sätter den snabba, trådlösa laddningen igång direkt.

Fodralet är tillverkat i smidigt läder av hög kvalitet som skyddar din iPhone. Läder är ett naturmaterial, och precis som ett fint läderbälte kan skalet med tiden få veck, märken och en viss patina. MagSafe-tillbehör lämnar svaga avtryck på skalet.

MagSafe. Det säger bara klick.

MagSafe är en ny serie tillbehör som är enkla att fästa och ger snabbare trådlös laddning. Välj det som passar din stil – kombinationerna är oändliga.

1015824 1015824 Apple Apple iPhone 12 Pro Max Leather Sleeve with MagSafe - Saddle Brown MHYG3ZM/A Läderfodralet med MagSafe skyddar din iPhone och framhäver samtidigt den snygga designen.   Tillverkat av specialgarvat och behandlat kvalitetsläder med en mjuk och behaglig utsida som med tiden får en naturlig patina. Fodralet sitter som skräddarsytt på din iPhone och ger ett bra skydd mot repor och stötar utan att kännas klumpigt. Inuti finns en ficka för kontokort eller legitimation. Det följer också med en praktisk, matchande rem så att du alltid kan ha telefonen till hands.När det är dags att ladda klickar du bara fast MagSafe-laddaren, så sätter den snabba, trådlösa laddningen igång direkt.Fodralet är tillverkat i smidigt läder av hög kvalitet som skyddar din iPhone. Läder är ett naturmaterial, och precis som ett fint läderbälte kan skalet med tiden få veck, märken och en viss patina. MagSafe-tillbehör lämnar svaga avtryck på skalet.MagSafe. Det säger bara klick. MagSafe är en ny serie tillbehör som är enkla att fästa och ger snabbare trådlös laddning. Välj det som passar din stil – kombinationerna är oändliga. iPhone 1595 SEK 1595 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone