Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Silikonskal för iPhone 6/6s Plus

Apple iPhone 6s Plus Silicone Case B

  Art.nr: 233652
  • Mjukt silikonskal
  • Skyddar kanter och baksida
  • Passar iPhone 6 / 6s Plus

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din mobil som du använder dagligen mot repor, stötar och smuts med detta mjuka silikonskal. Originalskalet från Apple för iPhone 6 Plus och iPhone 6s Plus sitter som en smäck runt kanter, uttag och knappar. 
Det mjuka fodret av mikrofiber på insidan hjälper till att skydda din iPhone, och utsidan av mjukt silikon känns skön att hålla i samtidigt som mobilen blir mindre hal.

233652 233652 Apple Apple iPhone 6s Plus Silicone Case B MKXP2ZM/A Skydda din mobil som du använder dagligen mot repor, stötar och smuts med detta mjuka silikonskal. Originalskalet från Apple för iPhone 6 Plus och iPhone 6s Plus sitter som en smäck runt kanter, uttag och knappar. Det mjuka fodret av mikrofiber på insidan hjälper till att skydda din iPhone, och utsidan av mjukt silikon känns skön att hålla i samtidigt som mobilen blir mindre hal. iPhone 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone