Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Detta högkvalitativa skal har sitt ursprung från samma designers som ligger bakom den moderna utformningen av iPhone 7 Plus. Skalen sitter som gjuten på din mobiltelefon och känns lika tunn med skalet på som utan. Den skyddar effektivt kanter och baksida mot stötar.

Den är tillverkad i specialgarvat och behandlat läder av högsta kvalitet och får en fin yta med tiden. Innerfodret är av mikrofiber och skyddar skärm och knapphöljena med metall och matchar finishen på din iPhone 7 Plus.

Komplettera ditt köp

(1 st)
  • Laga repor och sprickor i mobildisplayen
  • För alla typer av glasskärmar/glasytor
  • Tvåstegsprocess

149:-

Apple Apple iPhone 7 Plus Leather Case Bk MMYJ2ZM/A Detta högkvalitativa skal har sitt ursprung från samma designers som ligger bakom den moderna utformningen av iPhone 7 Plus. Skalen sitter som gjuten på din mobiltelefon och känns lika tunn med skalet på som utan. Den skyddar effektivt kanter och baksida mot stötar.Den är tillverkad i specialgarvat och behandlat läder av högsta kvalitet och får en fin yta med tiden. Innerfodret är av mikrofiber och skyddar skärm och knapphöljena med metall och matchar finishen på din iPhone 7 Plus. iPhone 5 2 549 SEK 549 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone