Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Det här skalet har designats särskilt för iPhone 8 och passar även iPhone 7. Det omsluter volymknapparna, vilo-/väckningsknappen och kanterna på din telefon perfekt, så att den känns precis lika tunn även med skalet på. Det mjuka fodret av mikrofiber hjälper till att skydda din iPhone, och utsidan av mjukt silikon känns skön att hålla i.

Detta högkvalitativa skal har sitt ursprung från samma designers som ligger bakom den moderna utformningen av iPhone. Skalet sitter som gjutet på din mobiltelefon och skyddar effektivt kanter och baksida mot stötar.

Apple Apple iPhone 7/8 Silicone Case Black MQGK2ZM/A Det här skalet har designats särskilt för iPhone 8 och passar även iPhone 7. Det omsluter volymknapparna, vilo-/väckningsknappen och kanterna på din telefon perfekt, så att den känns precis lika tunn även med skalet på. Det mjuka fodret av mikrofiber hjälper till att skydda din iPhone, och utsidan av mjukt silikon känns skön att hålla i. Detta högkvalitativa skal har sitt ursprung från samma designers som ligger bakom den moderna utformningen av iPhone. Skalet sitter som gjutet på din mobiltelefon och skyddar effektivt kanter och baksida mot stötar. iPhone 5 1 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone