Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Originalfodral i läder till iPhone XS Max

Apple iPhone XS Max Leather Folio - Black

  Art.nr: 1005152
  • Skyddar både fram- och baksida
  • Plats för kreditkort och sedlar
  • Väcker skärmen när du öppnar locket
  • Fungerar med trådlös laddning
  • Apple originalfodral

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple iPhone XS Max Leather Folio är ett läderfodral till iPhone XS Max som är gjort av specialgarvat och behandlat kvalitetsläder som ger en lyxig känsla och sitter perfekt runt din iPhone. När du öppnar det vaknar iPhone XS Max. När du stänger det sätts den i vila. Skalet, som har ett mjukt foder av mikrofiber för ännu mer skydd, rymmer sedlar, kvitton och flera kort. Och skalet kan sitta kvar även när du laddar trådlöst.

Apple Apple iPhone XS Max Leather Folio - Black MRX22ZM/A Apple iPhone XS Max Leather Folio är ett läderfodral till iPhone XS Max som är gjort av specialgarvat och behandlat kvalitetsläder som ger en lyxig känsla och sitter perfekt runt din iPhone. När du öppnar det vaknar iPhone XS Max. När du stänger det sätts den i vila. Skalet, som har ett mjukt foder av mikrofiber för ännu mer skydd, rymmer sedlar, kvitton och flera kort. Och skalet kan sitta kvar även när du laddar trådlöst. iPhone 5 1 1295 SEK 1295 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone