Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Plånboksfodral med ställfunktion till iPhone 12 / 12 Pro

dbramante1928 Copenhagen Slim - iPhone 12/12 Pro - Black

  Art.nr: 1013749
  • Äkta full-grain läder
  • RFID-skyddade kortfack
  • CO2-neutral tillverkning
  • Praktisk stängningsmekanism

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

dbramante1928 Copenhagen Slim är ett stilrent plånboksfodral till iPhone 12 och iPhone 12 Pro. Det är tillverkat av äkta full-grain läder och har en praktisk ställfunktion. Fodralet har en utskärning i locket som tillåter dig att hantera samtal även med locket stängt och på lockets insida finns fickor som ger dig plats för upp till tre kreditkort och sedlar. Som alla produkter från dbramante1928 har även Copenhagen Slim tillverkats 100% CO2-fritt i dbramante1928s egna fabrik.

RFID-skyddade kortfack

RFID är en typ av signal som används vid kontaktlös betalning, men även något som bovar kan försöka att återskapa i bedrägliga syften. Locket på Copenhagen Slim har utrustats med en RFID-blocker som hindrar RFID-signaler från att färdas både in och ut ur fodralet, för att du ska känna dig trygg.

Ställfunktion

Titta på film eller läs recept utan att hålla mobilen i handen. Copenhagen Slim har vikbar baksidan som gör att du kan ställa upp mobilen i fodralet som ett smart stativ.

Blir bara snyggare med tiden

Genom att vara tillverkat i full-grain läder kommer plånboksfodralet Copenhagen Slim att med tiden åldras på ett sätt som endast äkta läder gör, det vill säga genom att utveckla en vacker och naturlig patina. Ett plånboksfodral som bara blir snyggare med tiden.

Handgjort i en CO2-neutral fabrik

Alla dbramante1928 produkter är designade i Danmark och handgjorda av skickliga hantverkare i Kolkata, Indien. Genom att sköta all tillverkning i egen fabrik kan dbramante kontrollera varje produkts produktionskedja, något som säkerställer den höga kvaliteten. Fabriken drivs dessutom helt och hållet av energi som produceras från solpaneler, och kan på så sätt vara helt CO2-neutral.

Ett skal som stödjer trådlös laddning

Den tunna designen gör även att fodralet tillåter trådlös laddning. Du behöver alltså inte krångla med att plocka ur telefonen ur fodralet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare, det är bara att lägga den på din laddplatta.

Kompatibilitet

  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro

1013749 dbramante1928 dbramante1928 Copenhagen Slim - iPhone 12/12 Pro - Black CS61GTBL1172 dbramante1928 Copenhagen Slim är ett stilrent plånboksfodral till iPhone 12 och iPhone 12 Pro. Det är tillverkat av äkta full-grain läder och har en praktisk ställfunktion. Fodralet har en utskärning i locket som tillåter dig att hantera samtal även med locket stängt och på lockets insida finns fickor som ger dig plats för upp till tre kreditkort och sedlar. Som alla produkter från dbramante1928 har även Copenhagen Slim tillverkats 100% CO2-fritt i dbramante1928s egna fabrik.RFID-skyddade kortfackRFID är en typ av signal som används vid kontaktlös betalning, men även något som bovar kan försöka att återskapa i bedrägliga syften. Locket på Copenhagen Slim har utrustats med en RFID-blocker som hindrar RFID-signaler från att färdas både in och ut ur fodralet, för att du ska känna dig trygg.StällfunktionTitta på film eller läs recept utan att hålla mobilen i handen. Copenhagen Slim har vikbar baksidan som gör att du kan ställa upp mobilen i fodralet som ett smart stativ.Blir bara snyggare med tidenGenom att vara tillverkat i full-grain läder kommer plånboksfodralet Copenhagen Slim att med tiden åldras på ett sätt som endast äkta läder gör, det vill säga genom att utveckla en vacker och naturlig patina. Ett plånboksfodral som bara blir snyggare med tiden.Handgjort i en CO2-neutral fabrikAlla dbramante1928 produkter är designade i Danmark och handgjorda av skickliga hantverkare i Kolkata, Indien. Genom att sköta all tillverkning i egen fabrik kan dbramante kontrollera varje produkts produktionskedja, något som säkerställer den höga kvaliteten. Fabriken drivs dessutom helt och hållet av energi som produceras från solpaneler, och kan på så sätt vara helt CO2-neutral.Ett skal som stödjer trådlös laddningDen tunna designen gör även att fodralet tillåter trådlös laddning. Du behöver alltså inte krångla med att plocka ur telefonen ur fodralet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare, det är bara att lägga den på din laddplatta.KompatibilitetiPhone 12iPhone 12 Pro iPhone 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone