Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Plånboksfodral i läder till iPhone 12 Pro Max

dbramante1928 Lynge - iPhone 12 Pro Max - Black

  Art.nr: 1013741
  • Äkta full-grain läder
  • Löstagbart magnetiskt skal
  • RFID-skyddade kortfack
  • CO2-neutral tillverkning
  • Praktisk stängningsmekanism

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

dbramante1928 Lynge är ett stilrent plånboksfodral med löstagbart magnetiskt skal till iPhone 12 Pro Max. Både fodral och skal har tillverkats av äkta full-grain läder, som utvecklar en vacker patina med tiden. Få plats med minst tre kreditkort i de RFID-skyddade facken och ta loss mobilskalet och använd det utan fodralet i stunder där du föredrar det. Lynge har dessutom tillverkats 100% CO2-fritt i dbramante1928s egna fabrik.

RFID-skyddade kortfack

RFID är en typ av signal som används vid kontaktlös betalning, men även något som bovar kan försöka att återskapa i bedrägliga syften. Locket på Lynge har utrustats med en RFID-blocker som hindrar RFID-signaler från att färdas både in och ut ur fodralet, för att du ska känna dig trygg.

Blir bara snyggare med tiden

Plånboksfodralen i dbramante1928 Lynge-serien är tillverkade i bästa full-grain läder. En av lädertypens fina egenskaper är att det med tiden åldras på ett sätt som endast äkta läder gör, genom att utveckla en vacker och naturlig patina.

Handgjort i en CO2-neutral fabrik

Alla dbramante1928 produkter är designade i Danmark och handgjorda av skickliga hantverkare i Kolkata, Indien. Genom att sköta all tillverkning i egen fabrik kan dbramante kontrollera varje produkts produktionskedja, något som säkerställer den höga kvaliteten. Fabriken drivs dessutom helt och hållet av energi som produceras från solpaneler, och kan på så sätt vara helt CO2-neutral.

Ett skal som stödjer trådlös laddning

Den tunna designen på skalet gör även att det tillåter trådlös laddning. Du behöver alltså inte krångla med att ta av ditt skal innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare, det är bara att lägga telefonen på din laddplatta.

Notera att trådlös laddning endast fungerar när du har tagit loss mobilskalet från plånboksfodralet.

Kompatibilitet

  • iPhone 12 Pro Max

1013741 dbramante1928 dbramante1928 Lynge - iPhone 12 Pro Max - Black LY67GTBL1182 dbramante1928 Lynge är ett stilrent plånboksfodral med löstagbart magnetiskt skal till iPhone 12 Pro Max. Både fodral och skal har tillverkats av äkta full-grain läder, som utvecklar en vacker patina med tiden. Få plats med minst tre kreditkort i de RFID-skyddade facken och ta loss mobilskalet och använd det utan fodralet i stunder där du föredrar det. Lynge har dessutom tillverkats 100% CO2-fritt i dbramante1928s egna fabrik.RFID-skyddade kortfackRFID är en typ av signal som används vid kontaktlös betalning, men även något som bovar kan försöka att återskapa i bedrägliga syften. Locket på Lynge har utrustats med en RFID-blocker som hindrar RFID-signaler från att färdas både in och ut ur fodralet, för att du ska känna dig trygg.Blir bara snyggare med tidenPlånboksfodralen i dbramante1928 Lynge-serien är tillverkade i bästa full-grain läder. En av lädertypens fina egenskaper är att det med tiden åldras på ett sätt som endast äkta läder gör, genom att utveckla en vacker och naturlig patina. Handgjort i en CO2-neutral fabrikAlla dbramante1928 produkter är designade i Danmark och handgjorda av skickliga hantverkare i Kolkata, Indien. Genom att sköta all tillverkning i egen fabrik kan dbramante kontrollera varje produkts produktionskedja, något som säkerställer den höga kvaliteten. Fabriken drivs dessutom helt och hållet av energi som produceras från solpaneler, och kan på så sätt vara helt CO2-neutral.Ett skal som stödjer trådlös laddningDen tunna designen på skalet gör även att det tillåter trådlös laddning. Du behöver alltså inte krångla med att ta av ditt skal innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare, det är bara att lägga telefonen på din laddplatta. Notera att trådlös laddning endast fungerar när du har tagit loss mobilskalet från plånboksfodralet.KompatibilitetiPhone 12 Pro Max iPhone 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone