Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skal för trådlös laddning av iPhone 7 / 6 / 6s

Exelium Wireless Charging Case - iPhone 7

  Art.nr: 249122
  • Ladda din iPhone 7 via Qi
  • Ansluts via Lightning-uttaget
  • Skyddar mot stötar och slag

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ladda iPhone 7 trådlöst? Stöd för trådlös laddning finns inte inbyggt i iPhone 7/ 6s / 6, men med Exelium WL Charging Case kan du ladda din iPhone trådlöst. Mobilskalet är modellanpassat för iPhone 7 och passar även för iPhone 6s och iPhone 6 och gör att du kan dra nytta av trådlös Qi-laddning via fristående trådlösa laddare (säljs separat) eller exempelvis de laddare som finns på offentliga ställen (Ikea, Starbucks osv). Så ta med din iPhone 7 in i framtiden med Exelium WL Charging Case trådlösa laddningsskal.

Ladda iPhone 7 trådlöst

Att ladda sin mobil trådlöst är både praktiskt men framförallt bekvämt. Det ger dig också möjligheten att kunna ladda din telefon på olika offentliga ställen utan att behöva ha med dig en laddare i fickan. För att kunna ladda en mobil trådlöst behövs dock stöd för Qi. iPhone 7 är inte Qi-kompatibel i sig, men Exelium WL Charging Case löser problemet genom att addera funktionen via ett mobilskal. 
Skalet är gjort i hård plast med gummerad yta på kanterna som ger ett skydd mot stötar och slag, utan att addera för många millimeter så din telefon behåller sin nätta känsla.

Trä på skalet över telefonen och peta försiktigt in lightning-pluggen i kontakten på telefonen och så är det bara att placera telefonen på en trådlös Qi-laddare för att ta del av bekvämligheten med att ladda iPhone 7 trådlöst.

249122 Exelium Exelium Wireless Charging Case - iPhone 7 UPMAI7B Ladda iPhone 7 trådlöst? Stöd för trådlös laddning finns inte inbyggt i iPhone 7/ 6s / 6, men med Exelium WL Charging Case kan du ladda din iPhone trådlöst. Mobilskalet är modellanpassat för iPhone 7 och passar även för iPhone 6s och iPhone 6 och gör att du kan dra nytta av trådlös Qi-laddning via fristående trådlösa laddare (säljs separat) eller exempelvis de laddare som finns på offentliga ställen (Ikea, Starbucks osv). Så ta med din iPhone 7 in i framtiden med Exelium WL Charging Case trådlösa laddningsskal. Ladda iPhone 7 trådlöst Att ladda sin mobil trådlöst är både praktiskt men framförallt bekvämt. Det ger dig också möjligheten att kunna ladda din telefon på olika offentliga ställen utan att behöva ha med dig en laddare i fickan. För att kunna ladda en mobil trådlöst behövs dock stöd för Qi. iPhone 7 är inte Qi-kompatibel i sig, men Exelium WL Charging Case löser problemet genom att addera funktionen via ett mobilskal. Skalet är gjort i hård plast med gummerad yta på kanterna som ger ett skydd mot stötar och slag, utan att addera för många millimeter så din telefon behåller sin nätta känsla. Trä på skalet över telefonen och peta försiktigt in lightning-pluggen i kontakten på telefonen och så är det bara att placera telefonen på en trådlös Qi-laddare för att ta del av bekvämligheten med att ladda iPhone 7 trådlöst. iPhone 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone