Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stöttåligt mobilskal med transparent design för iPhone XR

Gear4 Crystal Palace iPhone XR

  Art.nr: 1004843
  • Tål fall från 3 meter
  • Kompatibel med trådlös laddning
  • Slimmad passform
  • Transparent baksida
  • Tillgång till kamera och anslutningar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Crystal Palace är ett transparent mobilskal med slimmad passform för iPhone XR. Den transparenta baksidan ger dig möjligheten att visa upp din iPhone samtidigt som mobilskalet skyddar telefonen mot fall och tapp från upp till 3 meters höjd. Mobilskalet är kompatibelt med trådlös laddning och självklart har du tillgång till kamera samt andra anslutningar.

Samarbete med experter för maximalt skydd

Gear4 har samarbetat med materialexperterna D3O® för att skapa ett sortiment av stilrena och slimmade mobilskal som skyddar din telefon från att repas eller skadas. Förutom till elektronik används D3O's skyddslösningar av globala varumärken inom sport-, motorcykel-, försvars och industriarbetskläder.

Superskyddande mobilskal i slimmad design

Trots de extremt tåliga skyddsegenskaperna är Crystal Palace-skalet väldigt tunt och lätt utformat och behåller den slimmade formen hos din iPhone. Mobilskalet är noggrant testat och skyddar din telefons baksida och sidor från tapp- och fallskador.

1004843 Gear4 Gear4 Crystal Palace iPhone XR 33192 Crystal Palace är ett transparent mobilskal med slimmad passform för iPhone XR. Den transparenta baksidan ger dig möjligheten att visa upp din iPhone samtidigt som mobilskalet skyddar telefonen mot fall och tapp från upp till 3 meters höjd. Mobilskalet är kompatibelt med trådlös laddning och självklart har du tillgång till kamera samt andra anslutningar. Samarbete med experter för maximalt skydd Gear4 har samarbetat med materialexperterna D3O® för att skapa ett sortiment av stilrena och slimmade mobilskal som skyddar din telefon från att repas eller skadas. Förutom till elektronik används D3O's skyddslösningar av globala varumärken inom sport-, motorcykel-, försvars och industriarbetskläder. Superskyddande mobilskal i slimmad design Trots de extremt tåliga skyddsegenskaperna är Crystal Palace-skalet väldigt tunt och lätt utformat och behåller den slimmade formen hos din iPhone. Mobilskalet är noggrant testat och skyddar din telefons baksida och sidor från tapp- och fallskador. iPhone 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone