Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mycket tåligt skal till din iPhone 6/6s

Griffin Survivor All-Terrain iPhone 6/6s

  Art.nr: 209441
  • Skyddar mot sand, vatten, regn, vibrationer m.m.
  • Skyddande silikon
  • Extremt stöttålig
  • Klarar fall på upp till 2 meter
  • Fäste för bälte

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Griffin Survivor All-Terrain iPhone 6/6s är ett mobilfodral till din iPhone 6/6s som är skyddande och extremt hållbart. Skyddet från Griffin är testat och certifierat av det amerikanska försvarsdepartementet. Skalet är utformat för att skydda din iPhone i extrema förhållanden. Den skyddar mot smuts, sand, regn, stötar, vibrationer och en mängd andra miljöfaktorer.

Skalet har stötdämpande silikon som gör att det tål väldigt mycket. Täckta anslutningar ger ett komplett skydd, och en tätning runt skärmen gör att även displayen är skyddad.

- Griffin Survivor är oberoende testad och kontrollerad att uppfylla och överträffa miljökrav och prövningar av blåst, regn,damm, grus, vibrationer, stötar, temperatur och luftfuktighet.

209441 Griffin Griffin Survivor All-Terrain iPhone 6/6s GB38903 Griffin Survivor All-Terrain iPhone 6/6s är ett mobilfodral till din iPhone 6/6s som är skyddande och extremt hållbart. Skyddet från Griffin är testat och certifierat av det amerikanska försvarsdepartementet. Skalet är utformat för att skydda din iPhone i extrema förhållanden. Den skyddar mot smuts, sand, regn, stötar, vibrationer och en mängd andra miljöfaktorer.Skalet har stötdämpande silikon som gör att det tål väldigt mycket. Täckta anslutningar ger ett komplett skydd, och en tätning runt skärmen gör att även displayen är skyddad.- Griffin Survivor är oberoende testad och kontrollerad att uppfylla och överträffa miljökrav och prövningar av blåst, regn,damm, grus, vibrationer, stötar, temperatur och luftfuktighet. iPhone 3,8 3 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone