Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mobilfodral med svarsfunktion till din iPhone 7 Plus

iDeal of Sweden Swipe Wallet iPhone 7 Plus Br

  Art.nr: 237111
  • Slimmad, elegant design
  • 2 rymliga kortfack
  • Avtagbart, magnetiskt skal
  • Visningsställ
  • Fönster för musik, tid och samtal

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iDeal Swipe Wallet för iPhone 7 Plus tar plånboksfodralet till en ny nivå med sin innovativa design och smarta funktioner. Utformad för dig som är på språng och utrustad med svarsfunktion på framsidan, vilket gör att du du bara swipar för att svara och klickar för att avsluta, samtidigt som din telefon är skyddad från repor och smuts. 

Fönster för musik, tid och samtal

Det skyddande fönstret i plast är utformat för att du ska kunna se tiden, vilken musik som spelas samt vem som ringer. Fodralet är även utrustat med två slimmade, men rymliga, kortfack som rymmer upp till 4 kort.  

Visningsställ

Du fäller även enkelt upp fodralet för att använda visningsstället - perfekt när du vill se på videos eller filmklipp i bekväm betraktningsvinkel. Swipe Wallet är slimmad i sin utformning vilket gör att den ryms i din ficka utan problem. 

iDeal of Sweden iDeal of Sweden Swipe Wallet iPhone 7 Plus Br IDSWI-I7P-03 iDeal Swipe Wallet för iPhone 7 Plus tar plånboksfodralet till en ny nivå med sin innovativa design och smarta funktioner. Utformad för dig som är på språng och utrustad med svarsfunktion på framsidan, vilket gör att du du bara swipar för att svara och klickar för att avsluta, samtidigt som din telefon är skyddad från repor och smuts.  Fönster för musik, tid och samtal Det skyddande fönstret i plast är utformat för att du ska kunna se tiden, vilken musik som spelas samt vem som ringer. Fodralet är även utrustat med två slimmade, men rymliga, kortfack som rymmer upp till 4 kort.   Visningsställ Du fäller även enkelt upp fodralet för att använda visningsstället - perfekt när du vill se på videos eller filmklipp i bekväm betraktningsvinkel. Swipe Wallet är slimmad i sin utformning vilket gör att den ryms i din ficka utan problem.  iPhone 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone