Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Transparent skal till din iPhone SE/5s/5

Krusell Kivik Cover iPhone 5/5s/SE

  Art.nr: 231695
  • Modellanpassat
  • Tunn design
  • Täcker sidoknapparna
  • Skyddar effektiv mot repor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Krusell Kivik är ett tunt och modellanpassat mobilskal till iPhone 5/5s/SE i transparent plast. Krusell Kivik är klart som vatten och låter din telefon se ut och kännas nästan som om du inte hade något fodral, men ändå ger din mobil skydd mot damm och repor. Självklart har du åtkomst till alla uttag och anslutningar. Sidoknapparna är dock täckta för extra skydd.

231695 231695 Krusell Krusell Kivik Cover iPhone 5/5s/SE 60589 Krusell Kivik är ett tunt och modellanpassat mobilskal till iPhone 5/5s/SE i transparent plast. Krusell Kivik är klart som vatten och låter din telefon se ut och kännas nästan som om du inte hade något fodral, men ändå ger din mobil skydd mot damm och repor. Självklart har du åtkomst till alla uttag och anslutningar. Sidoknapparna är dock täckta för extra skydd. iPhone 4,5 2 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone