Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Plånboksfodral med löstagbart skal för iPhone XR

Krusell Loka FolioWallet 2in1 Grey iPhone XR

  Art.nr: 1004545
  • 2-i-1-lösning
  • 3 kortfack + sedelficka
  • Ställfunktion för videoläge
  • Löstagbart skal med plats för kreditkort
  • Magnetlås

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Loka FolioWallet 2in1 är ett plånboksfodral med löstagbart skal anpassat för iPhone XR. Fodralet är gjort i vattenavvisande material och har ett elegant och minimalistiskt yttre samt plats för tre kreditkort och sedlar. Den praktiska 2-i-1-funktionen gör att du enkelt kan ta med enbart telefonen, i det modellanpassade mobilskalet finns det även plats för ett kreditkort. Plånboksfodralet försluts med magnetlås och har en smidig ställfunktion för videoläge.

Mobilskal och plånbok i ett

Loka FolioWallet är en smart lösning för dig som vill kombinera både ett skyddande mobilskal och plånbok i ett. Knäpp fast din iPhone i det modellanpassade mobilskalet som enkelt går att ta loss och använda utan plånboksfodralet. Dessutom finns det plats för ett kreditkort med enbart mobilskalet. Plånboksfodralet har plats för tre stycken kreditkort och sedlar. Ett magnetlås håller locket på plats.

Loka FolioWallet 2in1
1004545 1004545 Krusell Krusell Loka FolioWallet 2in1 Grey iPhone XR 61484 Loka FolioWallet 2in1 är ett plånboksfodral med löstagbart skal anpassat för iPhone XR. Fodralet är gjort i vattenavvisande material och har ett elegant och minimalistiskt yttre samt plats för tre kreditkort och sedlar. Den praktiska 2-i-1-funktionen gör att du enkelt kan ta med enbart telefonen, i det modellanpassade mobilskalet finns det även plats för ett kreditkort. Plånboksfodralet försluts med magnetlås och har en smidig ställfunktion för videoläge. Mobilskal och plånbok i ett Loka FolioWallet är en smart lösning för dig som vill kombinera både ett skyddande mobilskal och plånbok i ett. Knäpp fast din iPhone i det modellanpassade mobilskalet som enkelt går att ta loss och använda utan plånboksfodralet. Dessutom finns det plats för ett kreditkort med enbart mobilskalet. Plånboksfodralet har plats för tre stycken kreditkort och sedlar. Ett magnetlås håller locket på plats. iPhone 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone