Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentätt och stöttåligt mobilskal till iPhone 8 Plus

Lifeproof Fre Case iPhone 7/8 Plus

  Art.nr: 248566
  • 360-gradersskydd
  • Vattentät ner till 2 meter
  • Stötsäker upp till 2 meter
  • Skyddar mot smuts och damm
  • Använd mobilen som vanligt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lifeproof FRĒ Case till Apple iPhone 8 Plus är ett mycket avancerat och tåligt mobilskal som skyddar hela din mobiltelefon i vått och torrt. Fodralet täcker både skärmen och baksidan av mobilen och har en vattentät konstruktion som skyddar mot både vatten, fukt, smuts och damm men även stötar och tappskador. Lifeproof FRĒ Case hjälper även till att hålla telefonen säker mot kyla och snö och är det perfekta valet för dig med en aktiv livsstil.

Lifeproof FRĒ Case till Apple iPhone 8 Plus är även bakåtkompatibel till iPhone 7 Plus.

Använd din telefon som vanligt

Lifeproof FRĒ ger din mobiltelefon ett 360-gradersskydd men har en slimmad design som inte gör din telefon för stor och klumpig. Skyddet framför displayen låter dig självklart använda pekskärmen precis som vanligt. Fodralet har öppningar för högtalare och mikrofon så du kan föra mobilsamtal i klart ljud med utmärkt kvalitet.
Luckan för laddporten har uppdaterats för att vara enklare att öppna och komma åt. Kameralinsen skyddas av antireflexbehandlat glas så du fortfarande kan ta bländade vackra bilder på dina äventyr. Kort och gott är varje funktion och knapp fullt tillgänglig som vanligt när skalet är på, så du behöver aldrig ta av skyddet. 

Vattentät ner till två meter

Med en kapslingsklassning på IP68 kan du vara trygg när din mobil hänger med i ditt tempo på alla slags äventyr. Ta med telefonen till stranden utan att vara rädd att sand tränger in och förstör den, och ta med dig telefonen ner i vattnet och fotografera under vattenytan. Skalet är tätt ner till två meters djup som gör att du kan ha med den under snorklingsturen utan problem.

Lifeproof FRĒ Case Vattentätt och stöttåligt mobilskal

Varje skal testas

Varje LifeProof Fre-skydd är vattentestat av Lifeproof, detta för att du skall vara säker på att ditt skal klarar av alla de utmaningar som du och din telefon kan utsättas för. Endast de skal som klarar testet skickas vidare för försäljning.

248566 248566 Lifeproof Lifeproof Fre Case iPhone 7/8 Plus 77-56981 Lifeproof FRĒ Case till Apple iPhone 8 Plus är ett mycket avancerat och tåligt mobilskal som skyddar hela din mobiltelefon i vått och torrt. Fodralet täcker både skärmen och baksidan av mobilen och har en vattentät konstruktion som skyddar mot både vatten, fukt, smuts och damm men även stötar och tappskador. Lifeproof FRĒ Case hjälper även till att hålla telefonen säker mot kyla och snö och är det perfekta valet för dig med en aktiv livsstil. Lifeproof FRĒ Case till Apple iPhone 8 Plus är även bakåtkompatibel till iPhone 7 Plus. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Använd din telefon som vanligt Lifeproof FRĒ ger din mobiltelefon ett 360-gradersskydd men har en slimmad design som inte gör din telefon för stor och klumpig. Skyddet framför displayen låter dig självklart använda pekskärmen precis som vanligt. Fodralet har öppningar för högtalare och mikrofon så du kan föra mobilsamtal i klart ljud med utmärkt kvalitet.Luckan för laddporten har uppdaterats för att vara enklare att öppna och komma åt. Kameralinsen skyddas av antireflexbehandlat glas så du fortfarande kan ta bländade vackra bilder på dina äventyr. Kort och gott är varje funktion och knapp fullt tillgänglig som vanligt när skalet är på, så du behöver aldrig ta av skyddet.  Vattentät ner till två meter Med en kapslingsklassning på IP68 kan du vara trygg när din mobil hänger med i ditt tempo på alla slags äventyr. Ta med telefonen till stranden utan att vara rädd att sand tränger in och förstör den, och ta med dig telefonen ner i vattnet och fotografera under vattenytan. Skalet är tätt ner till två meters djup som gör att du kan ha med den under snorklingsturen utan problem. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Varje skal testas Varje LifeProof Fre-skydd är vattentestat av Lifeproof, detta för att du skall vara säker på att ditt skal klarar av alla de utmaningar som du och din telefon kan utsättas för. Endast de skal som klarar testet skickas vidare för försäljning. iPhone 678 SEK 678 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone