Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
3 för 2

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LifeProof Case FRĒ  är ett av det bästa helskyddande skalen på marknaden. Skalet skyddar din telefon mot allt ifrån vatten, snö och damm till stötar och repor. Din iPhone X kommer ligga säkert i skalet och du behöver inte längre vara orolig för din telefon oavsett om du lagar mat, ligger på stranden eller ska ut i skidbacken.

Noga testat

Lifeproof testar att varje skal som tillverkas är absolut vattentätt. Och inte bara det – efter testet gör en oberoende firma ytterligare tester och låter även slumpmässigt utvalda skal genomgå ett andra vattentest. Lifeproof levererar aldrig ett skal som inte har klarat samtliga tester.

Använd telefonen som vanligt

Skalet är väldigt tunt och lätt för bästa komfort när skalet ligger i fickan. Skärmen är frilagd men trots det är skalet vattentätt och ger dig en skön känsla av direktrespons vid styrning av din telefon. Samtliga kameror är frilagda vilket gör att man kan ta bilder precis i rätt ögonblick men även låsa upp telefonen med Face ID-funktionen.
Uttag och portar är åtkomliga under vattentätade luckor i skyddet. Var noga med att stänga dem noga för att hålla skyddet vattentätt.

Lifeproof Lifeproof Fre Case iPhone X 77-57163 LifeProof Case FRĒ  är ett av det bästa helskyddande skalen på marknaden. Skalet skyddar din telefon mot allt ifrån vatten, snö och damm till stötar och repor. Din iPhone X kommer ligga säkert i skalet och du behöver inte längre vara orolig för din telefon oavsett om du lagar mat, ligger på stranden eller ska ut i skidbacken. Noga testat Lifeproof testar att varje skal som tillverkas är absolut vattentätt. Och inte bara det – efter testet gör en oberoende firma ytterligare tester och låter även slumpmässigt utvalda skal genomgå ett andra vattentest. Lifeproof levererar aldrig ett skal som inte har klarat samtliga tester. Använd telefonen som vanligt Skalet är väldigt tunt och lätt för bästa komfort när skalet ligger i fickan. Skärmen är frilagd men trots det är skalet vattentätt och ger dig en skön känsla av direktrespons vid styrning av din telefon. Samtliga kameror är frilagda vilket gör att man kan ta bilder precis i rätt ögonblick men även låsa upp telefonen med Face ID-funktionen.Uttag och portar är åtkomliga under vattentätade luckor i skyddet. Var noga med att stänga dem noga för att hålla skyddet vattentätt. iPhone 5 1 649 SEK 649 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone