Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robust mobilskal med magnetisk ringhållare till iPhone XR

Limited Label Protection Case w/ Stand Black for Apple iPhone XR

  Art.nr: 1008341
  • Starkt stöt- och repskydd
  • Magnetisk ringhållare
  • Ställbart

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Limited Label Protection Case är mobilskalet som ger dig ett fast grepp om din iPhone XR. Skulle olyckan vara framme så ser skalets robusta design till att ge din telefon extra goda förutsättningar för att hantera ett eventuellt fall.

Ringhållaren på baksidan av skalet är inte bara fördelaktig när det kommer till greppet, utan kan även rotera 360° och agera ställ i stunder där du behöver det. Den är dessutom magnetisk vilket tillåter montering på magnetiska mobilhållare, som till exempel i bilen.

Robust mobilskal med magnetisk ringhållare från Limited Label
1008341 Limited Label Limited Label Protection Case w/ Stand Black for Apple iPhone XR YSW015 - Black Limited Label Protection Case är mobilskalet som ger dig ett fast grepp om din iPhone XR. Skulle olyckan vara framme så ser skalets robusta design till att ge din telefon extra goda förutsättningar för att hantera ett eventuellt fall. Ringhållaren på baksidan av skalet är inte bara fördelaktig när det kommer till greppet, utan kan även rotera 360° och agera ställ i stunder där du behöver det. Den är dessutom magnetisk vilket tillåter montering på magnetiska mobilhållare, som till exempel i bilen. iPhone 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone