Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trendigt plånboksfodral till iPhone SE (2020)/8/7/6S/6

PureSense Fontana jumbo wallet for Apple iPhone 6/6S/7/8/SE (2020)

  Art.nr: 1008536
  • Designad av Minna Heino
  • Högkvalitativt Saffiano-konstläder
  • Två kortfack och sedelficka
  • Magnetiskt skal medföljer
  • Diskret stängningsmekanism

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hållbar design i vaximpregnerat Saffiano-konstläder, starka magneter som håller det löstagbara skalet på plats, dubbla kortfickor och en smart låsmekanism. Plånboksfodralen i PureSense-serien har alla egenskaper ett plånboksfodral behöver för att kunna kalla sig för en högkvalitativ, trendig och praktisk helhetslösning. 

PureSense är resultatet av ett tätt samarbete mellan NetOnNet och premiumdesignvarumärket Minna Heino. Kollektionen består av både mobilskal och plånboksfodral. Genom att äga produktionskedjan från början till slut kan vi prissätta produkterna till ett riktigt bra lagerpris. Och detta utan att tumma på kvaliteten.

PureSense / Minna Heino - Cheetah wallet

Saffiano-konstläder både in- och utvändigt

Saffiano är en lädertyp som kännetecknas av sitt rutiga mönster och en glansig yta. En vaximpregnering motverkar slitage och gör konstlädret vattentåligt. Att ytan är glansig medför även att eventuella fläckar enkelt kan torkas bort och inte fäster sig i konstlädret.

Saffiano-konstläder både in- och utvändigt

Högkvalitativt standardskal ingår

Alla plånboksfodral från PureSense / Minna Heino-kollektionen kommer med ett löstagbart mobilskal av hög kvalitet. Skalet är fodrat med mikrofiber för att skydda baksidan av din telefon och har en matt, greppvänlig yta. Det ståtar dessutom med samma emblem som huvudprodukten, en detalj som hjälper framkalla den högkvalitativa helhetskänslan.

Högkvalitativt standardskal ingår

Diskret och praktisk stängningsmekanism

Majoriteten av plånboksfodral använder sig av samma stängningsmekanism - den traditionella flärpen som vanligtvis sträcker sig en bit över locket. Med PureSense / Minna Heino föll dock valet på en mer diskret lösning. Två magnetiska låsflärpar som är lokaliserade på sidan av fodralet och dels är effektiva när det kommer till att hålla fodralet stängt, men även bidrar till en ren och tunn profil.

Diskret och praktisk stängningsmekanism

PureSense / Minna Heino

Som en del i NetOnNets stora satsning kring mobiltillbehör för olika livsstilar har vi tillsammans med det Boråsbördiga premiumdesignvarumärket Minna Heino arbetat fram en kollektion av skal och mobilväskor för dig som följer de senaste trenderna.

PureSense / Minna Heino

Som en del i NetOnNets stora satsning kring mobiltillbehör för olika livsstilar har vi tillsammans med det Boråsbördiga premiumdesignvarumärket Minna Heino arbetat fram en kollektion av skal och mobilväskor för dig som följer de senaste trenderna.

1008536 PureSense PureSense Fontana jumbo wallet for Apple iPhone 6/6S/7/8/SE (2020) Fontana jumbo wallet for iPhone 6/6S7/8 Hållbar design i vaximpregnerat Saffiano-konstläder, starka magneter som håller det löstagbara skalet på plats, dubbla kortfickor och en smart låsmekanism. Plånboksfodralen i PureSense-serien har alla egenskaper ett plånboksfodral behöver för att kunna kalla sig för en högkvalitativ, trendig och praktisk helhetslösning. PureSense är resultatet av ett tätt samarbete mellan NetOnNet och premiumdesignvarumärket Minna Heino. Kollektionen består av både mobilskal och plånboksfodral. Genom att äga produktionskedjan från början till slut kan vi prissätta produkterna till ett riktigt bra lagerpris. Och detta utan att tumma på kvaliteten. Saffiano-konstläder både in- och utvändigt Saffiano är en lädertyp som kännetecknas av sitt rutiga mönster och en glansig yta. En vaximpregnering motverkar slitage och gör konstlädret vattentåligt. Att ytan är glansig medför även att eventuella fläckar enkelt kan torkas bort och inte fäster sig i konstlädret. Högkvalitativt standardskal ingår Alla plånboksfodral från PureSense / Minna Heino-kollektionen kommer med ett löstagbart mobilskal av hög kvalitet. Skalet är fodrat med mikrofiber för att skydda baksidan av din telefon och har en matt, greppvänlig yta. Det ståtar dessutom med samma emblem som huvudprodukten, en detalj som hjälper framkalla den högkvalitativa helhetskänslan. Diskret och praktisk stängningsmekanism Majoriteten av plånboksfodral använder sig av samma stängningsmekanism - den traditionella flärpen som vanligtvis sträcker sig en bit över locket. Med PureSense / Minna Heino föll dock valet på en mer diskret lösning. Två magnetiska låsflärpar som är lokaliserade på sidan av fodralet och dels är effektiva när det kommer till att hålla fodralet stängt, men även bidrar till en ren och tunn profil. iPhone 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone