Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trendigt, skyddande mobilskal till iPhone XR

Richmond & Finch Floral Tweed for iPhone XR

  Art.nr: 1010623
 • Hårt mobilskal med bumper
 • Fungerar med trådlös laddning
 • Moderiktig design
 • Matt yta
 • Täckta sidoknappar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Richmond & Finch har utvecklat sina mobilskal med ett huvudmål: Att skapa en starkt skyddande produkt i moderiktig design. Floral Tweed är en modell vars design består av tidlöst, svartvitt tweed-mönster, kombinerat med lila- och orangefärgade blommor. Resultatet blir ett trendigt mobilskal som får dig att drömma om härliga sensommarkvällar och längta efter soliga höstdagar. Skalet består av ett hårt baksidesskydd som tillsammans med en bumper skyddar din telefon i 360°, mot olyckor som kan inträffa när "Life happens". 

Fungerar med trådlös laddning

Bara för att du har ett snyggt skal på din smartphone betyder inte det att du ska förlora tillgång till någon av din telefons funktioner. Med ett Richmond & Finch-skal får du ta del av fördelarna med kompromisslöst mode. Alla skal från Richmond & Finch Freedom Series fungerar med trådlös laddning, så att du slipper krångla med att ta av skalet när du vill ladda din iPhone XR på en Qi-laddare.

Fungerar med trådlös laddning

Matcha med accessoarer och kläder

Samtliga skal från Richmond & Finch är framtagna för att gå hand i hand med stundande modetrender. Den unika utformningen är inspirerad av de rena, klassiska elementen som kännetecknar skandinavisk design. Välj skal efter accessoarer, kläder och humör och nå hela vägen med din kompletta look.

Titta även på

(0 st)
 • Designat av Minna Heino
 • Fodrat med mikrofiber
 • En perfekt mix av trend och funktion

199:-

Titta även på

(0 st)
 • Designat av Minna Heino
 • Fodrat med mikrofiber
 • En perfekt mix av trend och funktion

199:-

1010623 Richmond & Finch Richmond & Finch Floral Tweed for iPhone XR IP61-406 Richmond & Finch har utvecklat sina mobilskal med ett huvudmål: Att skapa en starkt skyddande produkt i moderiktig design. Floral Tweed är en modell vars design består av tidlöst, svartvitt tweed-mönster, kombinerat med lila- och orangefärgade blommor. Resultatet blir ett trendigt mobilskal som får dig att drömma om härliga sensommarkvällar och längta efter soliga höstdagar. Skalet består av ett hårt baksidesskydd som tillsammans med en bumper skyddar din telefon i 360°, mot olyckor som kan inträffa när "Life happens".  Fungerar med trådlös laddning Bara för att du har ett snyggt skal på din smartphone betyder inte det att du ska förlora tillgång till någon av din telefons funktioner. Med ett Richmond & Finch-skal får du ta del av fördelarna med kompromisslöst mode. Alla skal från Richmond & Finch Freedom Series fungerar med trådlös laddning, så att du slipper krångla med att ta av skalet när du vill ladda din iPhone XR på en Qi-laddare. Matcha med accessoarer och kläder Samtliga skal från Richmond & Finch är framtagna för att gå hand i hand med stundande modetrender. Den unika utformningen är inspirerad av de rena, klassiska elementen som kännetecknar skandinavisk design. Välj skal efter accessoarer, kläder och humör och nå hela vägen med din kompletta look. iPhone 5 1 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. iPhone