Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stötsäkert mobilskal till iPhone 7 & 8

Spigen Neo Hybrid iPhone 7/8 GM

  Art.nr: 1003427
  • Skyddar mot stötar och smuts
  • Motverkar repor på kamera och skärm
  • Utskurna hål för alla ingångar
  • Slimmat och elegant

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Spigen's Neo Hybrid ger ett effektiv skydd för iPhone 7 och iPhone 8. Skalet består av stötsäker och greppvänlig TPU  samt en hård och elegant ram. Formskuren design gör att du enkelt har åtkomst till alla funktioner och ingångar. Ramen består av skyddande knappar i metall som gör det lätt att kontrollera volymen.

Den mönstrade baksidan i TPU är både smutsavvisande och ger ett omfattande skydd om du skulle tappa din telefon. Samtidigt lyfter skalet telefonen vilket gör att din kamera och skärm inte riskerar att repas när den ligger på platta ytor.   

1003427 Spigen Spigen Neo Hybrid iPhone 7/8 GM 054CS22358 Spigen's Neo Hybrid ger ett effektiv skydd för iPhone 7 och iPhone 8. Skalet består av stötsäker och greppvänlig TPU  samt en hård och elegant ram. Formskuren design gör att du enkelt har åtkomst till alla funktioner och ingångar. Ramen består av skyddande knappar i metall som gör det lätt att kontrollera volymen. Den mönstrade baksidan i TPU är både smutsavvisande och ger ett omfattande skydd om du skulle tappa din telefon. Samtidigt lyfter skalet telefonen vilket gör att din kamera och skärm inte riskerar att repas när den ligger på platta ytor.    iPhone 4 3 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone