Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xqisit Wallet Case Eman för iPhone X är mer än bara ett vanligt plånboksfodral. Det är en smart 2-i-1-lösning med modellanpassat hard-case som är löstagbart och fäster i fodralet med magneter. Kortfack, sedelficka och ställfunktion gör Wallet Case Eman till ett perfekt allround-skydd för din mobiltelefon.

Kan ersätta plånboken

Eman har en stilren design i syntetiskt läder med TextureTec™-exteriör som ger en högkvalitativ finish. Tack vare tre kortfack och en sedelficka på insidan av locket kan Eman ersätta din plånbok. Ett magnetlås håller locket på plats när du inte använder telefonen och ser till att skärmen är skyddad mot repor och slag.

Xqisit Wallet Case Eman iPhone 8 - Black

Löstagbart skal

Är du en av de som gillar idén med ett plånboksfodral för att ha mobil och betalkort på ett och samma ställe, men tycker de är lite klumpiga ibland? Då är Xqisit Wallet Case Eman med sin smarta 2-i-1-lösning för dig.
Fäst mobilen i ett modellanpassat hard-case som skyddar den mot stötar och repor. Självklart är alla kontroller och anslutningar fullt tillgängliga på din telefon.

Detta hårda skal är sedan löstagbart från plånboksfodralet och fäster sedan lätt igen med magneter. På så sätt kan du lätt avlägsna framsidan och magnetlåset när du exempelvis fotograferar, och samtidigt snabbt återfå plånboksfunktionen - i en och samma produkt.

Ställfunktion

Fäst skalet i plånboksfodralet igen och vinkla mobilen till önskad vinkel för att nyttja den inbyggda ställfunktionen. Perfekt när du exempelvis ska kika på film, läser längre texter eller kikar på ett recept i köket.

Xqisit Wallet Case Eman iPhone 8 - Black
Xqisit Xqisit Wallet Case Eman iPhone X Black 30101 Xqisit Wallet Case Eman för iPhone X är mer än bara ett vanligt plånboksfodral. Det är en smart 2-i-1-lösning med modellanpassat hard-case som är löstagbart och fäster i fodralet med magneter. Kortfack, sedelficka och ställfunktion gör Wallet Case Eman till ett perfekt allround-skydd för din mobiltelefon. Kan ersätta plånboken Eman har en stilren design i syntetiskt läder med TextureTec™-exteriör som ger en högkvalitativ finish. Tack vare tre kortfack och en sedelficka på insidan av locket kan Eman ersätta din plånbok. Ett magnetlås håller locket på plats när du inte använder telefonen och ser till att skärmen är skyddad mot repor och slag. Löstagbart skal Är du en av de som gillar idén med ett plånboksfodral för att ha mobil och betalkort på ett och samma ställe, men tycker de är lite klumpiga ibland? Då är Xqisit Wallet Case Eman med sin smarta 2-i-1-lösning för dig.Fäst mobilen i ett modellanpassat hard-case som skyddar den mot stötar och repor. Självklart är alla kontroller och anslutningar fullt tillgängliga på din telefon. Detta hårda skal är sedan löstagbart från plånboksfodralet och fäster sedan lätt igen med magneter. På så sätt kan du lätt avlägsna framsidan och magnetlåset när du exempelvis fotograferar, och samtidigt snabbt återfå plånboksfunktionen - i en och samma produkt. Ställfunktion Fäst skalet i plånboksfodralet igen och vinkla mobilen till önskad vinkel för att nyttja den inbyggda ställfunktionen. Perfekt när du exempelvis ska kika på film, läser längre texter eller kikar på ett recept i köket. iPhone 4 1 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone