Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Greppvänligt mobilskal till LG G7 ThinQ

Krusell Nora Cover LG G7 ThinQ Black

  Art.nr: 1004513
  • Hårt skal med gummerad baksida
  • Perfekt passform
  • Insida täckt med textil
  • Öppningar för knappar, kamera mm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Krusell Nora Cover är ett hårt och greppvänligt mobilskal med gummiyta till LG G7 ThinQ. Tack vare en insida som är täckt med textil får du skydd mot både yttre och inre repor - skalets upphöjda kanter ger dessutom skydd på sidorna av telefonen. Den modellanpassade designen ger självklart tillgång till samtliga knappar och ingångar.  

1004513 Krusell Krusell Nora Cover LG G7 ThinQ Black 61524 Krusell Nora Cover är ett hårt och greppvänligt mobilskal med gummiyta till LG G7 ThinQ. Tack vare en insida som är täckt med textil får du skydd mot både yttre och inre repor - skalets upphöjda kanter ger dessutom skydd på sidorna av telefonen. Den modellanpassade designen ger självklart tillgång till samtliga knappar och ingångar.   LG 1 3 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. LG