Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Transparent mobilskal till Nexus 5X

Spigen Ultra Hybrid Nexus 5X Crystal

  Art.nr: 224720
  • Skyddar mot repor
  • Ger ett bra grepp
  • Material i Polykarbonat & TPU

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Låt Spigen Ultra Hybrid Nexus 5X Crystal skydda din telefon. Den hårda baksidan i Polykarbonat och kanterna i TPU-material är utrustad med Air Cushion Technology™ som skyddar mot mindre fall.

Skydd mot kameran och skärmen

Trots sin tunna design så finns det även extra skydd för kameran och skärmen.

Polykarbonat

Polykarbonat är en termoplast med väldigt bra hållbarhet. Polykarbonat kan lätt förväxlas med plexiglas, men man kan skilja dem åt genom att bända materialet. Polykarbonatet kommer att böjas med plexiglaset kommer gå sönder.

TPU (Thermoplastic Polyurethane)

TPU är en slags plast som har många fördelar och är väldigt likt silikon. Det ger en slags stötdämpning samtidigt som det ger ett bra och halkfritt grepp.

224720 224720 Spigen Spigen Ultra Hybrid Nexus 5X Crystal SGP11759 Låt Spigen Ultra Hybrid Nexus 5X Crystal skydda din telefon. Den hårda baksidan i Polykarbonat och kanterna i TPU-material är utrustad med Air Cushion Technology™ som skyddar mot mindre fall. Skydd mot kameran och skärmen Trots sin tunna design så finns det även extra skydd för kameran och skärmen. Polykarbonat Polykarbonat är en termoplast med väldigt bra hållbarhet. Polykarbonat kan lätt förväxlas med plexiglas, men man kan skilja dem åt genom att bända materialet. Polykarbonatet kommer att böjas med plexiglaset kommer gå sönder. TPU (Thermoplastic Polyurethane) TPU är en slags plast som har många fördelar och är väldigt likt silikon. Det ger en slags stötdämpning samtidigt som det ger ett bra och halkfritt grepp. LG 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. LG