Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentätt och stöttåligt mobilskal till Samsung Galaxy S8

Lifeproof Fre Case Galaxy S8

  Art.nr: 244269
  • Vattentät ner till 2 meter
  • Stötsäker upp till 2 meter
  • Alla knappar tillgängliga
  • Skyddar mot smuts och damm
  • IP68-klassning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lifeproof FRĒ Case till Samsung Galaxy S8 är ett mycket avancerat och kvalitativt mobilskal som skyddar din mobiltelefon i vått och torrt. Fodralet är vattentätt och skyddar mot både fukt, smuts och damm men även stötar och tappskador. Lifeproof FRĒ Case hjälper även till att hålla telefonen säker mot kyla och snö och är det perfekta valet för dig med en aktiv livsstil.

Skyddet har en slimmad och snygg design och är givetvis väldigt hållbar. Varje funktion och knapp finns tillgänglig när skalet är på, så du behöver aldrig ta av skyddet. 

Vattentät ner till två meter

Med en kapslingsklassning på IP68 kan du vara trygg när din mobil hänger med i ditt tempo på alla slags äventyr. Ta med telefonen till stranden utan att vara rädd att sand tränger in och förstör den, och ta med dig telefonen ner i vattnet och fotografera under vattenytan! Skalet är tätt ner till två meters djup som gör att du kan ha med den under snorklingsturen utan problem.

Lifeproof FRĒ Case Vattentätt och stöttåligt mobilskal

Varje skal testas

Varje LifeProof Fre-skydd är vattentestat av Lifeproof, detta för att du skall vara säker på att ditt skal klarar av alla de utmaningar som du och din telefon kan utsättas för. Endast de skal som klarar testet skickas vidare för försäljning.

244269 Lifeproof Lifeproof Fre Case Galaxy S8 77-54825 Lifeproof FRĒ Case till Samsung Galaxy S8 är ett mycket avancerat och kvalitativt mobilskal som skyddar din mobiltelefon i vått och torrt. Fodralet är vattentätt och skyddar mot både fukt, smuts och damm men även stötar och tappskador. Lifeproof FRĒ Case hjälper även till att hålla telefonen säker mot kyla och snö och är det perfekta valet för dig med en aktiv livsstil.Skyddet har en slimmad och snygg design och är givetvis väldigt hållbar. Varje funktion och knapp finns tillgänglig när skalet är på, så du behöver aldrig ta av skyddet.  Vattentät ner till två meter Med en kapslingsklassning på IP68 kan du vara trygg när din mobil hänger med i ditt tempo på alla slags äventyr. Ta med telefonen till stranden utan att vara rädd att sand tränger in och förstör den, och ta med dig telefonen ner i vattnet och fotografera under vattenytan! Skalet är tätt ner till två meters djup som gör att du kan ha med den under snorklingsturen utan problem. Varje skal testas Varje LifeProof Fre-skydd är vattentestat av Lifeproof, detta för att du skall vara säker på att ditt skal klarar av alla de utmaningar som du och din telefon kan utsättas för. Endast de skal som klarar testet skickas vidare för försäljning. Mobilskal 3 3 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal