Universalt sportarmband för smartphones upp till 6,5"

Andersson Sport Arm Band Black up to 6.5"

  Art.nr: 1008308
  • För 16:9-skärmar upp till 6,5"
  • Utformat i elastiskt kloroprengummi
  • Tillgång till touch-funktioner
  • Tvättbart
  • Dedikerad nyckelficka

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Sport Arm Band 6,5" är ett praktiskt sportarmband för smartphones med en display på upp till 6,5 tum. Armbandet är utformat i kloroprengummi, ett vattentätt och stötdämpande material som lämpar sig väl för användning vid löpturer och andra träningstillfällen, även om det skulle börja regna. 

Den dedikerade nyckelfickan låter dig ha din hemnyckel i tryggt förvar och du kan enkelt eliminera ännu ett störningsmoment genom att linda överflödig hörlurskabel runt armbandet. 

Fortsatt tillgång till touchskärmen

Även om du skapat den perfekta spellistan som alltid rullar under träningspassen så kan det ibland komma en låt som du helst hoppar över. Det tunna och genomskinliga skyddet över displayen ger dig fortsatt tillgång till din smartphones touch-funktioner. Byt låt enkelt och stanna kvar i rätt sinnesstämning för att fortsätta prestera.

Dedikerad nyckelficka

Om du ska ut på en löptur vill du inte ha massa saker som kastas runt i byxfickan vid varje löpsteg. Mobilen har du i sportarmbandet och hemnyckeln är det bara att lägga i den dedikerade nyckelfickan. Lägg allt ditt fokus på träningen och nå den utveckling du strävar efter.

Vira dig fri från överflödiga kablar

Med din smartphone placerad på armen istället för i fickan behöver du inte längre en lika lång hörlurskabel. Undvik att den del av hörlurskabeln du inte behöver flänger runt med risk för att trassla sig och vira den istället runt sportarmbandet.

1008308 Andersson Andersson Sport Arm Band Black up to 6.5" DAB661 Black Andersson Sport Arm Band 6,5" är ett praktiskt sportarmband för smartphones med en display på upp till 6,5 tum. Armbandet är utformat i kloroprengummi, ett vattentätt och stötdämpande material som lämpar sig väl för användning vid löpturer och andra träningstillfällen, även om det skulle börja regna. Den dedikerade nyckelfickan låter dig ha din hemnyckel i tryggt förvar och du kan enkelt eliminera ännu ett störningsmoment genom att linda överflödig hörlurskabel runt armbandet.  Fortsatt tillgång till touchskärmen Även om du skapat den perfekta spellistan som alltid rullar under träningspassen så kan det ibland komma en låt som du helst hoppar över. Det tunna och genomskinliga skyddet över displayen ger dig fortsatt tillgång till din smartphones touch-funktioner. Byt låt enkelt och stanna kvar i rätt sinnesstämning för att fortsätta prestera. Dedikerad nyckelficka Om du ska ut på en löptur vill du inte ha massa saker som kastas runt i byxfickan vid varje löpsteg. Mobilen har du i sportarmbandet och hemnyckeln är det bara att lägga i den dedikerade nyckelfickan. Lägg allt ditt fokus på träningen och nå den utveckling du strävar efter. Vira dig fri från överflödiga kablar Med din smartphone placerad på armen istället för i fickan behöver du inte längre en lika lång hörlurskabel. Undvik att den del av hörlurskabeln du inte behöver flänger runt med risk för att trassla sig och vira den istället runt sportarmbandet. Övriga 3,7 3 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Övriga