Vattentålig midjeväska för smartphones upp till 6,4"

Andersson Sport Waist Band Black Up to 6,4"

  Art.nr: 1008306
 • För telefoner upp till 6,4"
 • Utformad i elastan med reflex
 • Vattentålig
 • Hål för hörlurskabel
 • Slimmad design

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Var säker på att du syns på löprundan, samtidigt som du har alla nödvändiga tillhörigheter med dig. Andersson Sport Waist Band är en midjeväska för smartphones med en display på upp till 6,4" utformad i elastan, ett elastiskt och vattentåligt material. Väskan är utrustad med en reflex som gör att du syns tydligt i mörkret och den slimmade, hopvikbara designen gör den smidig både att ha på sig och ta med sig.

Få plats med alla tillhörigheter

Trots sin slimmade design gör utformningen i elastan att du får med dig allt du behöver på löprundan. Spänn på dig midjeväskan och stoppa ned din smartphone, nycklar och andra föremål du kan tänkas behöva. Allt kommer att hållas säkert inuti den vattentäta väskan, även om det skulle börja regna mitt under turen.

Praktiskt hål för hörlurskabel

Du behöver inte vara orolig för att något blir blött och skadas för att hörlurskabeln sticker ut ur väskan och lämnar en liten glipa i dragkedjan. Denna väska har ett dedikerat hål för dina hörlurar. Eventuellt överflödig hörlurskabel är bara att lämna inuti väskan för att undvika onödigt trassel.

Tekniska data

 • Längd väska: 30 cm
 • Längd band: 28-55 cm

1008306 Andersson Andersson Sport Waist Band Black Up to 6,4" DAB720 Black Var säker på att du syns på löprundan, samtidigt som du har alla nödvändiga tillhörigheter med dig. Andersson Sport Waist Band är en midjeväska för smartphones med en display på upp till 6,4" utformad i elastan, ett elastiskt och vattentåligt material. Väskan är utrustad med en reflex som gör att du syns tydligt i mörkret och den slimmade, hopvikbara designen gör den smidig både att ha på sig och ta med sig. Få plats med alla tillhörigheter Trots sin slimmade design gör utformningen i elastan att du får med dig allt du behöver på löprundan. Spänn på dig midjeväskan och stoppa ned din smartphone, nycklar och andra föremål du kan tänkas behöva. Allt kommer att hållas säkert inuti den vattentäta väskan, även om det skulle börja regna mitt under turen. Praktiskt hål för hörlurskabel Du behöver inte vara orolig för att något blir blött och skadas för att hörlurskabeln sticker ut ur väskan och lämnar en liten glipa i dragkedjan. Denna väska har ett dedikerat hål för dina hörlurar. Eventuellt överflödig hörlurskabel är bara att lämna inuti väskan för att undvika onödigt trassel. Tekniska dataLängd väska: 30 cmLängd band: 28-55 cm Övriga 5 3 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Övriga