Elegant mobilväska i läder för smartphones upp till 6,2"

dbramante1928 LA Purse Black

  Art.nr: 1009159
  • Full grain Saffiano-läder
  • För telefoner upp till 6,2"
  • 8 st RFID-skyddade kortfack
  • Myntfack med dragkedja

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MODE. by dbramante1928

Designade i Danmark. Varje dbramante1928-produkt är handgjord, uteslutande i den egna fabriken. Skickliga hantverkare står för produktionen och använder sig alltid utav material med högsta kvalitet. Handgjort. Prisvärd lyx.

LA Purse från dbramante1982 är en elegant mobilväska tillverkad i högkvalitativt Saffiano-läder. Väskan är utformad med åtta RFID-skyddade kortfickor, ett myntfack och mittenfacket rymmer telefoner på upp till 6,2". LA Purse är designad för dig som är ute efter en prisvärd, men lyxig helhetslösning och vill skydda din smartphone med stil.

För smartphones upp till 6,2"

LA Purse är den trendiga kombinationen av plånbok och mobilfodral. Utöver åtta RFID-skyddade kortfack och ett myntfack har LA Purse ett större fack som är till för att hålla din smartphone säker. Väskans mittenfack rymmer telefoner upp till 15,75 cm i höjd och 7,74 cm i bredd. 

Förvara din smartphone på upp till 6,2
LA Purse är utformad i högkvalitativt Saffiano-läder

Högkvalitativt Saffiano-läder

Saffiano-läder är en specifik typ av behandlat läder som enklast känns igen på sitt rutade mönster och glansiga yta. Lädret har impregnerats med vax för att göra det vattentåligt, men vaxbehandlingen förbättrar även lädrets hållbarhet. Den glansiga ytan är fördelaktig när det kommer till att hålla fodralet rent och snyggt. Du behöver inte oroa dig över att fodralet skulle bli fläckigt, det är bara att torka bort.

Vad innebär RFID-skydd?

För att förklara vad RFID-skydd är behöver vi först konstatera vad RFID är. RFID (Radio-frequency identification) är en typ av signal som bland annat används vid kontaktlös betalning, men även något som bedragare med avancerad utrustning och kunskap kan försöka att återskapa i syfte att komma över personlig information (t.ex. kortuppgifter). Kortfacken i LA Purse är utrustade med en så kallad RFID-blocker - ett specifikt lager i väskan dedikerat åt att hindra RFID-signalen från att färdas både in och ut ur väskan, för att du ska känna dig trygg.

1009159 dbramante1928 dbramante1928 LA Purse Black LAPUNIBL5254 MODE. by dbramante1928 Designade i Danmark. Varje dbramante1928-produkt är handgjord, uteslutande i den egna fabriken. Skickliga hantverkare står för produktionen och använder sig alltid utav material med högsta kvalitet. Handgjort. Prisvärd lyx. LA Purse från dbramante1982 är en elegant mobilväska tillverkad i högkvalitativt Saffiano-läder. Väskan är utformad med åtta RFID-skyddade kortfickor, ett myntfack och mittenfacket rymmer telefoner på upp till 6,2". LA Purse är designad för dig som är ute efter en prisvärd, men lyxig helhetslösning och vill skydda din smartphone med stil. För smartphones upp till 6,2" LA Purse är den trendiga kombinationen av plånbok och mobilfodral. Utöver åtta RFID-skyddade kortfack och ett myntfack har LA Purse ett större fack som är till för att hålla din smartphone säker. Väskans mittenfack rymmer telefoner upp till 15,75 cm i höjd och 7,74 cm i bredd.  Högkvalitativt Saffiano-läder Saffiano-läder är en specifik typ av behandlat läder som enklast känns igen på sitt rutade mönster och glansiga yta. Lädret har impregnerats med vax för att göra det vattentåligt, men vaxbehandlingen förbättrar även lädrets hållbarhet. Den glansiga ytan är fördelaktig när det kommer till att hålla fodralet rent och snyggt. Du behöver inte oroa dig över att fodralet skulle bli fläckigt, det är bara att torka bort. Vad innebär RFID-skydd? För att förklara vad RFID-skydd är behöver vi först konstatera vad RFID är. RFID (Radio-frequency identification) är en typ av signal som bland annat används vid kontaktlös betalning, men även något som bedragare med avancerad utrustning och kunskap kan försöka att återskapa i syfte att komma över personlig information (t.ex. kortuppgifter). Kortfacken i LA Purse är utrustade med en så kallad RFID-blocker - ett specifikt lager i väskan dedikerat åt att hindra RFID-signalen från att färdas både in och ut ur väskan, för att du ska känna dig trygg. Övriga 1 1 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Övriga