Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trendig universal mobilväska från GUESS

GUESS Wallet Bag Universal Beige

  Art.nr: 1009600
  • Slitstarkt konstläder
  • För alla smartphones
  • Fyra kortplatser
  • Guldig logotyp
  • Licensierad väska

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

GUESS Wallet Bag Universal är en trendig mobilväska som rymmer alla smartphones. Väskan är utformad i slitstarkt konstläder och genom att öppna det magnetiska locket avtäcker du väskans fyra kortplatser. Lämna plånboken hemma, ta med dig dina viktigaste kort överallt och skydda samtidigt din smartphone med en elegant och trendig helhetslösning från GUESS.

Fyra kortplatser, två större fack

Bankkort, legitimation, träningskort och medlemskort. Självklart väljer du själv vilka kort du ska ha i väskan, och med fyra kortfickor kan du alltid försäkra dig om att de viktigaste är med. Utöver dessa kortplatser har väskan även två större fack - ett för din telefon och ett för exempelvis lypsyl, läppglans eller något helt annat som är essentiellt i din vardag.

GUESS-väska med fyra kortplatser

Licensierad GUESS-väska

Bär med dig den välkända elegansen överallt, med en licensierad GUESS-produkt vars design är starkt sammankopplad till inspirationskällan.

1009600 GUESS GUESS Wallet Bag Universal Beige GUWBSQGBE GUESS Wallet Bag Universal är en trendig mobilväska som rymmer alla smartphones. Väskan är utformad i slitstarkt konstläder och genom att öppna det magnetiska locket avtäcker du väskans fyra kortplatser. Lämna plånboken hemma, ta med dig dina viktigaste kort överallt och skydda samtidigt din smartphone med en elegant och trendig helhetslösning från GUESS. Fyra kortplatser, två större fack Bankkort, legitimation, träningskort och medlemskort. Självklart väljer du själv vilka kort du ska ha i väskan, och med fyra kortfickor kan du alltid försäkra dig om att de viktigaste är med. Utöver dessa kortplatser har väskan även två större fack - ett för din telefon och ett för exempelvis lypsyl, läppglans eller något helt annat som är essentiellt i din vardag. Licensierad GUESS-väska Bär med dig den välkända elegansen överallt, med en licensierad GUESS-produkt vars design är starkt sammankopplad till inspirationskällan. Övriga 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Övriga